Kada sam ljuta...prvo mi udari crvenilo u glavu (znas ono kao u crtiæu kada se odvoji vrh glave i poène da se pu¹i)...onda mi srce zakuca jace (to znaci da mi se digo tlak)...onda kazem svoje...a ponekad i zasutim i necu vise da prièam (to je ako vidim da se nema smisla prepirati)...i tako èekam da se smirim.
Dali vas cesto moze netko ili nesto izbaciti iz takta?
ma mogu biti fin, kad hocu, i paziti na druge i njihovo stanje, kad hocu , kad necu onda jednostavno, kako ono sto negde vjec napisah, tezak oklop od celika nosima i nema sanse da mi ko moze probiti ako mu ne dopoustim, jednostavno ignore
koliko smatrate da je dio nase krivice u svemu sto nas okruzuje, jer nece biti promene stanja ako sami se ne promenimo mi, kako to razumete, ali iskreno
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
iskreno ne izbezan dio puta ka zadovoljstvu, i sto si blizi sve su veca i po intezitetu sve jaca, nego ovdje je smo jedno da se prebrode (vidi ovo sto napisah, a i jesu a poput mora ogroman i duboka itd) na nacin da je onaj cijoj se blizini ide putem iskusenja zadovoljan, pa i u ljubavi ljubljeni i zaljubljeni tako nekako valjda a :-k
je li uspjevate odvojiti iskusenja od belaja (nedaca) i mislite da to nije identicno
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...