Zelje i mogucnosti???
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Vise nista ne zelim...tako je manje razoèaranje...sve sto doðe tome se radujem...zato jer je neoèekivano...
ne kazem da ne trebamo te¾iti za neèim (pogotovo za neèim na sta mozemo utjecati...nesto nauèiti, negdje otiæi, nesto postiæi), ali najgore je sjediti i prièati ¾elim da imam to i to....ako nesto zelimo trebamo na tome raditi....
ali opet ne trebamo oèekivati nemoguæe (tj one stvari na koje ne mozemo utjecati...zivotni izabranik, ljubav, djeca, prijateljstvo)...jer ono sto nam je suðeno to æe i biti
ne kazem da ne trebamo te¾iti za neèim (pogotovo za neèim na sta mozemo utjecati...nesto nauèiti, negdje otiæi, nesto postiæi), ali najgore je sjediti i prièati ¾elim da imam to i to....ako nesto zelimo trebamo na tome raditi....
ali opet ne trebamo oèekivati nemoguæe (tj one stvari na koje ne mozemo utjecati...zivotni izabranik, ljubav, djeca, prijateljstvo)...jer ono sto nam je suðeno to æe i biti
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
nij emoj bas takav..malo je stisnut..i nije bas za klince..al obrnut cu ja njega kad dode prvo :inlove:Danjel je napisao/la:Ako ti mu¾ bude slièan meni mogla bi imati i 5-ero jer ja malu djecu obo¾avam....I planiram ih imati puno hehe...belly_dancer je napisao/la:uvjek sam htjela imati troje djece..bas me zanima sta ce biti s tim :-k
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
skropit ce ih svetom vodicom i prat ih sa gelom protiv rasta dlacica..mozd ih bude i hranio s timMersy je napisao/la:A stas kad ta "mala "djeca narastu.Morat ces nes smislit posto volis samo malu.Imal neko sredstvo protiv rasta :baa:Danjel je napisao/la:Ako ti mu¾ bude slièan meni mogla bi imati i 5-ero jer ja malu djecu obo¾avam....I planiram ih imati puno hehe...belly_dancer je napisao/la:uvjek sam htjela imati troje djece..bas me zanima sta ce biti s tim :-k![]()

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Skromna sam osoba ... a zelje, zelje imadoh, imam i imati cu uvijek.
Osvrtom na proslost, od davne do skorosnje, gledajuci na bitnije zivotne ciljeve, ne pretjerujem kad kazem da sam zadovoljna postignutim.
Naravno da kucnuh tablu stola, odozdo
za svaki slucaj
, al, ozbiljno
Iako zelje uglavnom bijahu i bivaju usporavane ili onemogucavane od bilo koga ili cega ... te glavne, zivotne mi se ispunise, te, kazem: hvala ti Boze.
Sem tih *glavnih - zivotnih* ... imadoh i imam i sporedne zelje kao sto su, npr.:
Upoznati pojedina poznata (aktuelna, javna imena) - uspjedoh, naravno i s njima kontaktiram, kad se vidimo obavezno *sjedemo* i "zasjedimo se"
Uz zelju da dobro zdravlje i ubuduce ide u prilog meni i mojima, trenutno, jos imam dvije zelje koje bih svrstala u "bitnije zelje".
Prva je - povratak u moju BiH :bih:
Druga - realizacija neceg mog, koju na ovoj adresi u par navrata pomenuh
Rado pisem - cinicu to i ubuduce ... i ta druga, kao i prva zelja me nikada nece proci - vjerujem da ce se i one ispuniti - hoce, aBd
Sem pomenutog, bude tu jos onih sitnijih zeljica ... vecina ih se ispunja, naravno, tako da, i kad osjetim poraz (a jako, jako rijetko se desi), i ne pada mi tesko jer - prava je rijetkost + radilo se/radi se, ipak, o sitnijoj zeljici.

Osvrtom na proslost, od davne do skorosnje, gledajuci na bitnije zivotne ciljeve, ne pretjerujem kad kazem da sam zadovoljna postignutim.
Naravno da kucnuh tablu stola, odozdo

Iako zelje uglavnom bijahu i bivaju usporavane ili onemogucavane od bilo koga ili cega ... te glavne, zivotne mi se ispunise, te, kazem: hvala ti Boze.
Sem tih *glavnih - zivotnih* ... imadoh i imam i sporedne zelje kao sto su, npr.:
Upoznati pojedina poznata (aktuelna, javna imena) - uspjedoh, naravno i s njima kontaktiram, kad se vidimo obavezno *sjedemo* i "zasjedimo se"

Uz zelju da dobro zdravlje i ubuduce ide u prilog meni i mojima, trenutno, jos imam dvije zelje koje bih svrstala u "bitnije zelje".
Prva je - povratak u moju BiH :bih:
Druga - realizacija neceg mog, koju na ovoj adresi u par navrata pomenuh

Rado pisem - cinicu to i ubuduce ... i ta druga, kao i prva zelja me nikada nece proci - vjerujem da ce se i one ispuniti - hoce, aBd

Sem pomenutog, bude tu jos onih sitnijih zeljica ... vecina ih se ispunja, naravno, tako da, i kad osjetim poraz (a jako, jako rijetko se desi), i ne pada mi tesko jer - prava je rijetkost + radilo se/radi se, ipak, o sitnijoj zeljici.