Vicevi
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Taxista pocetnik
Uðe gospodin u taxi tamo negdje u Novom Zagrebu. Taxi krene prema starom djelu grada ..prema centru.
Nakon nekoliko minuta vo¾nje putnik koji je sjedio na stra¾njem sjedalu u automobilu htjede ne¹to priupitati vozaèa ,te ga potap¹a po ramenu.
Na to vozaè poène opasno krivudati cestom….¹kripe gume …pobere nekoliko stupiæa uz cestu..proleti kroz crveno…umalo pregazi kolonu pje¹aka….boèno postru¾e nekoliko parkiranih automobila i konaèno uz ¹kripu guma jedva zaustavi taxi na nekom autobusnom ugibali¹tu…..
Putnik sav prestra¹en ,a vozaè taxija smrtno blijed i znojan….
Putnik:-''Oprostite da sam znao da æu vas toliko prestra¹iti i dekoncentrirati tijekom vo¾nje tap¹anjem po ramenu …nikada to ne bih uèinio!!'' ..
Taxista:-''Ma gospodine ..niste vi krivi nego ja…. Znate taxiram tek od danas, do juèer sam 15 godina vozio pogrebna kola…!!!''
Uðe gospodin u taxi tamo negdje u Novom Zagrebu. Taxi krene prema starom djelu grada ..prema centru.
Nakon nekoliko minuta vo¾nje putnik koji je sjedio na stra¾njem sjedalu u automobilu htjede ne¹to priupitati vozaèa ,te ga potap¹a po ramenu.
Na to vozaè poène opasno krivudati cestom….¹kripe gume …pobere nekoliko stupiæa uz cestu..proleti kroz crveno…umalo pregazi kolonu pje¹aka….boèno postru¾e nekoliko parkiranih automobila i konaèno uz ¹kripu guma jedva zaustavi taxi na nekom autobusnom ugibali¹tu…..
Putnik sav prestra¹en ,a vozaè taxija smrtno blijed i znojan….
Putnik:-''Oprostite da sam znao da æu vas toliko prestra¹iti i dekoncentrirati tijekom vo¾nje tap¹anjem po ramenu …nikada to ne bih uèinio!!'' ..
Taxista:-''Ma gospodine ..niste vi krivi nego ja…. Znate taxiram tek od danas, do juèer sam 15 godina vozio pogrebna kola…!!!''
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Pozvao Piroæanac na samrti svoja 3 zeta da im saop¹ti svoju poslednju ¾elju:
" Dragi zetovi, evo, meni se bli¾i kraj pa sam vas pozvao da vam saop¹tim svoju poslednju ¾elju.
Mojim æerkama i vama ostavljam sve ¹to sam za ¾ivota stekao, ali pod uslovom da mi kad budem umro svako od vas u sanduk stavi 2.000 dinara, da mi se naðe u onom drugom ¾ivotu.
Umro Piroæanac, rodbina se okupila, i, kao ¹to je red, pri¹li zetovi, da ispune svoj dug prema preminulom.
Priðe prvi zet i stavi u sanduk 2.000 dinara, isto uradi i drugi.
Treæi zet, koji je isto bio Piroæanac izvadi èekovnu knji¾icu, napi¹e èek na 6.000 dinara, stavi èek u sanduk i uzme kusur.
" Dragi zetovi, evo, meni se bli¾i kraj pa sam vas pozvao da vam saop¹tim svoju poslednju ¾elju.
Mojim æerkama i vama ostavljam sve ¹to sam za ¾ivota stekao, ali pod uslovom da mi kad budem umro svako od vas u sanduk stavi 2.000 dinara, da mi se naðe u onom drugom ¾ivotu.
Umro Piroæanac, rodbina se okupila, i, kao ¹to je red, pri¹li zetovi, da ispune svoj dug prema preminulom.
Priðe prvi zet i stavi u sanduk 2.000 dinara, isto uradi i drugi.
Treæi zet, koji je isto bio Piroæanac izvadi èekovnu knji¾icu, napi¹e èek na 6.000 dinara, stavi èek u sanduk i uzme kusur.
Teta Vera nakon duzeg vremena ponovo je dosla u posjetu rodbini...
Sjecas li se ti mene... upita malu necakinju....
Kako da ne!!
Ti si ona koja mi prosli puta.....nije nista donijela....
Ovo je sredstvo koje se vas uciniti barem dvadesetak godina mladjom !-nudi trgovacki putnik svoju robu baki...
koja mu je otvorila vrata kad je pozvonio...
Mali Ivica ,koji je uvijek uz baku, panicno povice!
-Bako ..nemoj to kupovati...tada neces moci vise dobijati mirovinu....
Sjecas li se ti mene... upita malu necakinju....
Kako da ne!!
Ti si ona koja mi prosli puta.....nije nista donijela....
Ovo je sredstvo koje se vas uciniti barem dvadesetak godina mladjom !-nudi trgovacki putnik svoju robu baki...
koja mu je otvorila vrata kad je pozvonio...
Mali Ivica ,koji je uvijek uz baku, panicno povice!
-Bako ..nemoj to kupovati...tada neces moci vise dobijati mirovinu....
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
kako je zeko trazio sladoled od mrkve??
oso u trgovinu i pito dal ga ima.kazu NE
dode on opet i opet NE
i tako mjesecima..kad dode jednom
i pita jel ima sladoled od mrkve??
kaze medvjedica koja je prodalvala IMA!!
kaze zeko JESTE PROBALI???
DA..
A JELDA DA JE BLJAK???
oso u trgovinu i pito dal ga ima.kazu NE
dode on opet i opet NE
i tako mjesecima..kad dode jednom
i pita jel ima sladoled od mrkve??
kaze medvjedica koja je prodalvala IMA!!
kaze zeko JESTE PROBALI???
DA..
A JELDA DA JE BLJAK???
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..