A to sto kazes da si zaradila 0,5 poena, zao mi je, promaklo je mojoj paznji, pa bih te molila da mi das broj stranice na kojoj se izvojevala ta POBJEDA - uvjeri me i ako je zasluzeno, stanje na tabeli ce pretrpjeti korekciju. Hajde, nemoj da ti je mrsko!
*Ne_obicni KalOdont *
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Tisucu puta sam vam do sad rekla da se NE SMIJE PODVALJIVATI slovo s pod sh ili obrnuto , a vas dvoje, k'o po dogovoru podvaliste ... uslijedila je korekcija kajs-ovog upisa, al, puno kasno, jbg. ... ugledah da si i ti glede njeg zakarabasala ... nije mi preostalo nista drugo no da vas DERNEM po dzepu (znam da razumijes o cemu pricam
)
A to sto kazes da si zaradila 0,5 poena, zao mi je, promaklo je mojoj paznji, pa bih te molila da mi das broj stranice na kojoj se izvojevala ta POBJEDA - uvjeri me i ako je zasluzeno, stanje na tabeli ce pretrpjeti korekciju. Hajde, nemoj da ti je mrsko!
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Lazne informacije cu kaznjavati oduzimanjem 0, 5 poena - i to nek se znaIM_ex je napisao/la:
1. jasmin031 ... 1 poen
2. IM_ex 0,5 poena
3. ToUrNiQuEt ...0,5 poena
4. Danjel ...
5. papaya-republic ...
6. belly_dancer ...
7. denideni ...
8. IrMa26 ...
9. ekranka1 ...
10. pasa74 ...
11. tirara ...
12. sabinaX ... -0,5 poena + 0,5 (za lavez, str41) = bez poena ...
13. kajs ... ..... - o,5 poena
14. indeks ...
16. TheLastSamurai ...
Tebi, sabinaX, cestitam, odnosno, zahvaljujem na ozbiljnoj saradnji.