Ã…Â to ste sanjali?
- bosanka100
- Hronicar foruma

Hoæe to da se desi - kad je èovjek pijanbosanka100 je napisao/la:sanjala sam da se dopisujem sa par osobaa tek sad znam da je to bio samo san, bila sam malo pijana
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- bosanka100
- Hronicar foruma

Sanjala sam 5 snova, u 4 sna biv¹eg - vi¹e se nesjecam sta je toèno bilo.
A zadnji san - da sam na predavanju kod profesora s kojim sam se dogovorila da cu doæ u subotu da me pita i nisam do¹la
A zadnji san - da sam na predavanju kod profesora s kojim sam se dogovorila da cu doæ u subotu da me pita i nisam do¹la
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- bosanka100
- Hronicar foruma

a neznam, proganja meDanjel je napisao/la:Haman i ti nisi prebolila biv¹u ljubav kao ni ja.. [smilie=to funny.gif] ...
Kako mo¾e¹ sanjati non stop biv¹eg.... ](*,)
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Replika, molim
man' se zelenka kad ne govoris samo u svoje ime
Posto je moj stav po tom pitanju vec odavno jasan, ne treba da se i ovaj put izjasnjavam - nisu uslijedile drasticne promjene
Nista ne sanjah
Bas eto u vise navrata mislim o tom njegovom snu - prvi dolazak na bol, nakon sna - gle sta bii - ode neocekivano brzo, al hajd sad to, al vidi koji ga razocarasmo, ba
man' se zelenka kad ne govoris samo u svoje ime
Posto je moj stav po tom pitanju vec odavno jasan, ne treba da se i ovaj put izjasnjavam - nisu uslijedile drasticne promjene
Nista ne sanjah
Bas eto u vise navrata mislim o tom njegovom snu - prvi dolazak na bol, nakon sna - gle sta bii - ode neocekivano brzo, al hajd sad to, al vidi koji ga razocarasmo, ba