Å to ste sanjali?

Diskusija po pitanju filozofije svijesti, logike, metafizike, kao i raznih teoloskih osnova i psiholoskih teorija.

Odgovori
Poruka
Autor/ica
irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#137 Post Postao/la irma26 »

Mersy je napisao/la:Ne valja macke sanjati :baa:
aaaaaaaa ja bas sinoc celu noc sam sanjala jednu veliku macketinu :)

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#138 Post Postao/la Tourniquet »

ja sanjao neko vece da sam se tukao sa nastavnikom u osnovnoj skoli... ... al sam bio odresit prema njemu.. :D 8) 8) 8)

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#139 Post Postao/la ra-ja »

Sanjala sam danas popodne ... kako mi neko pjeva....jednu dobro poznatu pjesmu.... :)

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#140 Post Postao/la pasa74 »

nikad ne sanjam,jer nemam vremena za to :D

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#142 Post Postao/la Danielle »

Predosjecam da cu nocas pingvine da sanjam i kako lete

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#144 Post Postao/la Danielle »

Pingvine,pingvine,pingvine i samo pingvine

danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#146 Post Postao/la danjel »

Ma ja sanjao da su oko mene dvije ¾enske i ne¹ me puklo odjednom i bacim se kroz prozor,nemam pojma...Nigdje veze hehe....

bosanka100
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#147 Post Postao/la bosanka100 »

opet ludosti ko i uvjek hehe :D :D :D
da je sprovod jednom èovjeku, a nismo ga mogli zakopat jer mu je vatra i¹la iz mozga i nismo mogli ugasit. I onda smo ga polijevali vodom i jedva nekako ugasili iz puno poku¹aja. I onda se on probudio kad smo ga obrisali i meni uzeo upaljaè iz ruke, bio je onaj svjetleæi. I ja gledam ¹ta ce sad sa upaljaèem, mislila sam da ce svijetlit. A on upalio upaljaè i pali sebi èelo. :D

a prije toga dok sam jo¹ bila budna, ali kao da cu zaspat ne¹to na meni kao da me grli, okrenem se nema nikoga, maèka na svom mjestu, za par minuta opet... jao
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#148 Post Postao/la pasa74 »

bosanka100 je napisao/la:opet ludosti ko i uvjek hehe :D :D :D
da je sprovod jednom èovjeku, a nismo ga mogli zakopat jer mu je vatra i¹la iz mozga i nismo mogli ugasit. I onda smo ga polijevali vodom i jedva nekako ugasili iz puno poku¹aja. I onda se on probudio kad smo ga obrisali i meni uzeo upaljaè iz ruke, bio je onaj svjetleæi. I ja gledam ¹ta ce sad sa upaljaèem, mislila sam da ce svijetlit. A on upalio upaljaè i pali sebi èelo. :D

a prije toga dok sam jo¹ bila budna, ali kao da cu zaspat ne¹to na meni kao da me grli, okrenem se nema nikoga, maèka na svom mjestu, za par minuta opet... jao

jesi li razmisljala da se pocnes baviti kinematografijom,ovo sto napisa zvuci kao dobra scena nekog horora...ja kad bi se probudio nebi zaspao nema teorije :D :D

a sad moj san,saanjao sam da nemoramraditi,ali kao sto rekoh,bio je to samo san....

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#149 Post Postao/la indeks »

Sanjala sam prijateljice,dogovorila se s njima da izadjemo u jedan kafic......dosla sam,cekala,cekala,a one su bile u drugom ,posmatrale i smijale mi se,jer znaju da mi je crnjak da udjem i budem sama u kaficu,auuuuuuu..kako mi je bilo krivo [-( :( :(

Odgovori