Da ne idem na posao s ljubavlju - mijenjao bih galittle-baby je napisao/la:
posao u ime ljubavi ........lijepo to shvatas...
Za nekoga teÅ¡ke rijeÄi "volim te"
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Danjel je napisao/la:Normalno ali opet sve zavisi od pojedinaènog shvatanja te dvije rijeèi,za mene jesu te¹ke ne zbog toga ¹to ih je te¹ko izgovoriti,nego kao prvo ne ¾elim da la¾em sebe a kao drugo ne ¾elim da la¾em druge...mislim da se treba dosta potruditi (odreðena osoba) oko mene da bi zaslu¾ila moju ljubav,to je za mene ne¹to posebno,dragocjeno,ne¹to ¹to se ne ka¾e i ne daje svaki dan...hehe... :chuckel:
Tako je Danjele =D> =D> =D>
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
Dobro reèeno - sviða mi se tvoje razmi¹ljanje , vrijedno za pohvalu =D>bluesky je napisao/la:Neki ljudi su jako "teski" u pokazivanju svojih osjecanja![]()
Obicno se pored takvih ljudi ona druga "polovina" u toj vezi osjeca nevoljeno ili nezeljeno.![]()
Ali, takvi ljudi poprilicno kasno shvate da su izgubili nekoga samo zato sto se boje pokazati svoja osjecanja. Zasto??? Zato sto se boje da ce biti povrijedjeni???? Nije to dovoljno dobar izgovor!!! :stupid:
Usput dobrodo¹la
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ma mnogo , mnogo te volim i ¾elim , mmmmmmmmm ,....... gladan sam tebluesky je napisao/la:Nisi, sram te bilomrki62 je napisao/la:Jesam li ti reko da te volimbluesky je napisao/la:
Hvala
Po¹to je tema o voljenju - da je iskoristim

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Po¹to je blizu Valentinovo...dobra je ova tema....iskreno nisam ljubitelj slatkastog "Volim te" pogotovo ako je neiskreno ili se kaze zato sto netko misli da se to oèekuje...volim kada je iskreno i iz du¹e...osobno to rijetko kada kazem, ali kada kazem...mora da sam imala dobru inspiraciju...hehhhehhhe