kajs je napisao/la:
1. IM_ex ... 2,5 points
2. jasmin031 ... 1 poen
3. papaya-republic ... 1 poen
4.ToUrNiQuEt ... 1,5 poena -0,5 poena (zakasnjeli upis kao osnov)=1 poen
5. Danjel ...
6. papaya-republic ... 1 poen
7. belly_dancer ...
8. denideni ...
9. ekranka1 ...
10. pasa74 ...
11. tirara ...
12. sabinaX ... 0,5 poena
13. Danielle .... 0,5 (to tako ide valjda)
14. kajs ... ..... -0,5 (nisi uzeo pravi osnov)
15. indeks ...
16. TheLastSamurai ...
*Ne_obicni KalOdont *
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Argumenti su ti i vise nego niski ... daj, sta je to s tobom, TourniToUrNiQuEt je napisao/la:i tebi ide -0,5 poena... ali tvoj post sam smatrao da je off.. posto nisi naglasila slova koja slijede. i jednostavno nastavio na sabinino...IM_ex je napisao/la:ToUrNiQuEt je napisao/la:INdija.. zemlja rizemozda nekad posjetim...
stooooppp ... skoci tebi Indija na nos... minus 0,5 poena
tabela ce stici kasnije a sad , pocni der iznova
![]()
a posto ti rece nova godina.. a NO ne znam unazad da ima stoljece... onda i tebi -0,5

Stanje na listi je korektno

Pocni il da pocnem

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
vUK dlaku mjenja al cud nikad..
da ne bi rekli da cjepidlacim.. oduzmite bodove. ali ako moze. ono sto je off da se pise malim slovima, a da se recenica kojom pocinjete igru naznaci ili velikim slovima ili da se podeblja.. da ima neka preglednost..
Posto IM_ex nastavila od svog upisa, onda ja nastavljam od njenog..
da ne bi rekli da cjepidlacim.. oduzmite bodove. ali ako moze. ono sto je off da se pise malim slovima, a da se recenica kojom pocinjete igru naznaci ili velikim slovima ili da se podeblja.. da ima neka preglednost..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ukrotila bih prije divlju zvijer no sto bih uspjela udovoljiti ti [-(ToUrNiQuEt je napisao/la:vUK dlaku mjenja al cud nikad..
Malocas kazes da bi mi se trebalo oduzeti 0,5 poena jer nisam "naglasila" slova koja moraju biti osnov narednom upisu ... pa, covjece, jel ti vidis za sta se hvatas - malo ko da istice ta slova ... istaknem ih nekad nesvjesno cak. U pravilima igre ne naznacih da je to moranje

Ne, osnov se ne mora naglasavati

O preglednosti sam vec rekla podavno ... off oglasavanja neka idu malim slovima ili odvojeno klauzulom *ps ... *
ps - da, nastavila sam od svog upisa da bih sprijecila eventualni gubitak poena nekog od narednih igraca ... bez ironije, molim. Zahvaljujem

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
IM_ex je napisao/la:Ukrotila bih prije divlju zvijer no sto bih uspjela udovoljiti ti [-(ToUrNiQuEt je napisao/la:vUK dlaku mjenja al cud nikad..
Malocas kazes da bi mi se trebalo oduzeti 0,5 poena jer nisam "naglasila" slova koja moraju biti osnov narednom upisu ... pa, covjece, jel ti vidis za sta se hvatas - malo ko da istice ta slova ... istaknem ih nekad nesvjesno cak. U pravilima igre ne naznacih da je to moranjeJedino mene vidis da to ne cinim i to ti je zasmetalo bas sad kad rekoh da ce ti se oduzeti poeni ... hahah, smijesno
Ne, osnov se ne mora naglasavati![]()
O preglednosti sam vec rekla podavno ... off oglasavanja neka idu malim slovima ili odvojeno klauzulom *ps ... *
ps - da, nastavila sam od svog upisa da bih sprijecila eventualni gubitak poena nekog od narednih igraca ... bez ironije, molim. Zahvaljujem![]()
a jel onda ovo za -0,5.... punoooo kasnis
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Naravno da nije - ne vidis li da sam te replicirala ?? Ne vidis li masu texta koji sam tipkala ??ToUrNiQuEt je napisao/la:IM_ex je napisao/la:Ukrotila bih prije divlju zvijer no sto bih uspjela udovoljiti ti [-(ToUrNiQuEt je napisao/la:vUK dlaku mjenja al cud nikad..
Malocas kazes da bi mi se trebalo oduzeti 0,5 poena jer nisam "naglasila" slova koja moraju biti osnov narednom upisu ... pa, covjece, jel ti vidis za sta se hvatas - malo ko da istice ta slova ... istaknem ih nekad nesvjesno cak. U pravilima igre ne naznacih da je to moranjeJedino mene vidis da to ne cinim i to ti je zasmetalo bas sad kad rekoh da ce ti se oduzeti poeni ... hahah, smijesno
Ne, osnov se ne mora naglasavati![]()
ps - da, nastavila sam od svog upisa da bih sprijecila eventualni gubitak poena nekog od narednih igraca ... bez ironije, molim. Zahvaljujem![]()
a jel onda ovo za -0,5.... punoooo kasnis
Boze, Boze ... sta je to s nasim Tourni-em [-(
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu