Pogledajte datum vase smrti....
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
EdeLa67_ je napisao/la:sabinaX je napisao/la:Ja jedva cekam da umrem da se malo odmorim....ali meni ono dugo jos ima do tada da cekam...do tada ima da vas gnjavim...s ljubavlju :srce lupa:
[-X
Ne govori tako sabina.. :huh:
Ako smo svi iskreni i dobro razmislimo, mislim da nitko nebi volio umreti..
A samo nas gnjavi :chuckel:
a sto da ne... pa rijesis se svih muka i jednostavno lezes.... i niko ti vish ne smeta...
pa sta ima ljepse od toga ...
Ma nebi se mi ubili...nego onako da nas potrefi slucajno...hehhehehe...
pitanje je samo dali bi stigli tada o tome razmisljati
U svakom slucaju...da sam jako bolesna i da se jako mucim radije bih da umrem nego zivjeti na kojekakvim aparatima i uz kojekakva pomagala
To je 100%.... u umiranju je po meni najgore to sto moras napustiti ljude koji te vole (vise zbog njih...npr.djeca...to bi mi bilo najteze)
pitanje je samo dali bi stigli tada o tome razmisljati
U svakom slucaju...da sam jako bolesna i da se jako mucim radije bih da umrem nego zivjeti na kojekakvim aparatima i uz kojekakva pomagala
To je 100%.... u umiranju je po meni najgore to sto moras napustiti ljude koji te vole (vise zbog njih...npr.djeca...to bi mi bilo najteze)

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Nije normalno misliti tako@ToUrNiQuEt...svako doba zivota ima svoju lijepu stranu...i docekivanje radosti....ToUrNiQuEt je napisao/la:EdeLa67_ je napisao/la:sabinaX je napisao/la:Ja jedva cekam da umrem da se malo odmorim....ali meni ono dugo jos ima do tada da cekam...do tada ima da vas gnjavim...s ljubavlju :srce lupa:
[-X
Ne govori tako sabina.. :huh:
Ako smo svi iskreni i dobro razmislimo, mislim da nitko nebi volio umreti..
A samo nas gnjavi :chuckel:
a sto da ne... pa rijesis se svih muka i jednostavno lezes.... i niko ti vish ne smeta...
pa sta ima ljepse od toga ...
Htjela sam da ti kazem...Zelim da ti pomognem na svaki moguci nacin...
Ja nemogu u Bosnu ici.. sada.....ako si blizu mene sve cu dati od sebe da ti pomognem....Neces nikada oskudjevati u jelu...
Ako si dole daj mi adresu...

Veoma si me potresao sa svojim rijecima... nesmijes tako razmisljati nikada vise.......samo mi to obecaj.... :huh:
Ej bosman...odi na prvu stranicu, pa ces doznati datum svoje smrti...hehehehe hajde ja cu dugo zivjeti pa da vidim hoces li duze od mene jer i ti si optimistabosman je napisao/la:Ma zivio zivot, jebo smrt. I onako ce jednom doci!

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!