Abortus za ili protiv?
Ako gledamo sta bi bog dao tko da zivi a tko da umre...mislim da bi bilo puno veca smrtnost i djece i majki i opæenito, istina je da se ljudska ruka umjesa u mnoge bozje naume....ali sve je to zivot...i ne treba nikog osudivati, tko zeli roditi takvo djete nek ga rodi ali treba postojati mogucnost i da se takve trudnoce prekinu...
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Vidovita,ovo su tvoje rijeci "a njena boja glasa sad kad sam se sjetila allaha mi suze su mi potekle. meni se nikad niko nije obratio tako nje¾nim glasom punim ljubavi.... " Zamisli se malo?Dali je to bio glas nekoga kome pada tesko,dali je to bio glas nekoga ko nesto cini sto ne zeli?
on je za nju njeno dijete a za tebe je "drugaciji"...ne razumijem tvoj strah od retardiranih...dali si imala kontak sa ljudima koji nisu kao ti?
hendikep se moze desiti i zdravom djetetu i covjeku,sta onda?
on je za nju njeno dijete a za tebe je "drugaciji"...ne razumijem tvoj strah od retardiranih...dali si imala kontak sa ljudima koji nisu kao ti?
hendikep se moze desiti i zdravom djetetu i covjeku,sta onda?
Vidovita,sve je to mozda samo mozda
Reci cu ti jedno:te majke svoju djecu vide normalnim jer su takvi od pocetka,samo okolina ih vidi "drugacijim" i znaj da te majke najvise boli pogled zaljenja.A ta djeca nisu drugacija od druge djece vec posebnija,osjecaju drugacije,misle drugacije a dali smo mi "normalni" svi isti? Mozda mi za njih nismo "normalni" a mozda nas vide posebnim.
Reci cu ti jedno:te majke svoju djecu vide normalnim jer su takvi od pocetka,samo okolina ih vidi "drugacijim" i znaj da te majke najvise boli pogled zaljenja.A ta djeca nisu drugacija od druge djece vec posebnija,osjecaju drugacije,misle drugacije a dali smo mi "normalni" svi isti? Mozda mi za njih nismo "normalni" a mozda nas vide posebnim.
A sto se tice abortusa protiv sam.Svaka koja zna noge da rasiri zna i kako da se zastiti i nek mi niko ne prica ne podnosi ovo ili ono,kad procitam pojedine postove u kojima se pise abortirala 20 puta,muz pijanica,tiranin prvo se pitam dali su te zene normalne ,dali imaju imalo ponosa u sebi.U cijelom svijetu postoje ustanove i udruzenja za zastitu zena i familije a koliko znam i kod nas u bosni i na cijelom Balkanu.A za sve one koji ne znaju postoji mogucnos sterilizacije.