Abortus za ili protiv?

Poruka
Autor/ica
Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#138 Post Postao/la Danielle »

zamisli vidovita ja poznajem sigurno vise od 100 takvih majki i svaki dan sam 7 sati sa djecom sa downsindromom,djecom sa zaostatkom u razvoju(autizmom),djecom sa cereblarnim paralizama i i i i ...
znam kako je majkama ,znam kako je braci ,sestrama,bakama i znam o cemu pricam.

TO SU POSEBNA DJECA

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#139 Post Postao/la Danielle »

MeliSa_ je napisao/la:
Danielle je napisao/la:A sto se tice abortusa protiv sam.Svaka koja zna noge da rasiri zna i kako da se zastiti i nek mi niko ne prica ne podnosi ovo ili ono,kad procitam pojedine postove u kojima se pise abortirala 20 puta,muz pijanica,tiranin prvo se pitam dali su te zene normalne ,dali imaju imalo ponosa u sebi.U cijelom svijetu postoje ustanove i udruzenja za zastitu zena i familije a koliko znam i kod nas u bosni i na cijelom Balkanu.A za sve one koji ne znaju postoji mogucnos sterilizacije.

Podrzavam te u jednom pogledu...ali vratimo se nazad nekih 40 godina nazad .Pa znate sjednite sa svojim nanama,strinama i malo starijim zenama.Zene koje su bile rob .Hranila je djecu i krave,konje ,sluzila sve do najmanjeg ,radila orala .Danas rodi sutra vec joj je drzati plugove sa konjima i orat je njivu pa da te ja onda pitam dali bi radjala djecu.Ljudi su sebe olaksavali seksom zena se nije pitala kako i sta nego cuti i radi sto ti kaze..Dok i sada toga ima.Nedavno sam gledala neki apel za pomoc .Muz zena i 6 djece,koji nemaju sta da jedu.Covjek se zali ,place u jadnom zuvotu i bjedi.Eh ja bi tog covjeka pitala sto je pravio toliko djecu sto s eraskoracio praviti nije samo da se raskoraci zena vec musko je taj koji radi veci dio posla kad vec pricamo o tome,samim tim ne zaboravite da nas je sviju Allah dragi stvorio pa tako dalje,tako da neki parovi zele bebu pa ih uzme i cjeli zivot da dobiju samo jedno djete a nekom je potrebno samo da ih rasiri...oprostite na izrazavanju!!
Imala sam radnu kolegicu sa kojom sam bila prisna....Vrlo cesto je ostajala trudna....ia nije htjela da se porodi imala je jedno dijete...

Kada sam je pitala zasto to cini...zasto se nezastiti ili porodi ...ona mi kaze....
Da je sve metode zastite probala ali joj nisu odgovarale....
A kako da se porodim kada nisam sigurna da bih mi to dijete bilo zdravo..jer je muz bio sofer....koji se svakodnevno opijao....

Koliko puta je bila na abortusu....kaze da je brojala do 20 puta.....

procitaj ovo i znaces o cemu pricamo!!!

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#140 Post Postao/la Danielle »

Abortus nije sredstvo kontracepcije.

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#143 Post Postao/la sabinax »

Vecina nas zna da abortus nije kontracepcija...ali ponekad i kontracepcija zaka¾e...nije potrebno vikati...svatko moze zadrzati svoj stav i .....mirna Bosna
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#144 Post Postao/la Danielle »

Ne mogu Sabina da ne vicem kada mi neko napise 20 puta i vise abortirala...

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#149 Post Postao/la irma26 »

Dopustite svim i oni imaju dushu
:(

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#150 Post Postao/la sabinax »

Ne mogu to priznati Ekranka oprosti...ako plod samostalno ne moze zivjeti izvan mog tijela po meni nije zivo biæe nego dio mene...to je moje misljenje, a svatko ima pravo na svoje mi¹ljenje

Danielle...svakako osudujem zene koje su ucinile 20 abortusa jer su se trebale stelirilzirati ako to djete ne zele...

Ja samo ne zelim ici u krajnosti...tko zeli nek rada, tko zeli roditi djete a ne zeli ga zadrzati neka ga da na usvajanje (hvala bogu ima parova koji ne mogu imati djecu i to bi objeruèke prihvatili), nisam ni za politiku Kine gdje se ne moze imati vise od dvoje djece...ali nisam ni za to da se zeni ne ostavi moguænost odabira...do trenutka kada zametak nije ozivio
Molim da se svaèija misljenja uvaze i po¹uju....po¹tujem vasa i katolièka (koja su vrlo slièna) ali zelim zadrzati svoje
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

Odgovori