Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Znam ja, dragi, da si me pozelio , i ja sam tebe, ali, njeznosti ostavimo za kasnije, daj da nadjemo ostalu raju, sta vam je svima ... kao da niko nije pri sebi :baa: " - kriticki se obrati papaya bosmanu pri tom, pokretom ruke, prozva i sabinuX da se trzne iz ljencarenja, da shvati da nije trenutak za izlezavanje, da je novac u tako neizvjesnim momentima za ostatak raje totalno nebitan.
Odmjeri ju sabinaX, ono ...
Odmjeri ju sabinaX, ono ...
ispod oka....i veli: bez dobrog sna nema nista, ali ajde kad si navalila...evo ti ove pare...ima tu jedno 20.000 Eura (al smo se ja i Papaya naradili za to
) odi u MercedesBenz, Im_ex, i kupi nam najsuvremeniji BUS (hoce li to biti dosta love? :-k ) sa klimom, WC-om, pomoænim lezajevima...i dofuraj to tu pred ovaj skrhani hotel da se ukrcamo i da putujemo dalje....Usput mi potrazi na netu smjestaj u blizini Hannovera za dvije osobe i da nebude jako skupo (to nesto Sabina privatno treba hehhhehehe)....
Hajd kada to uradis probudi me!
Im_ex uzme pare i Bosmana za ruku (ipak se on vise razumije u pokretnine) i odo¹e....

Hajd kada to uradis probudi me!
Im_ex uzme pare i Bosmana za ruku (ipak se on vise razumije u pokretnine) i odo¹e....
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
... al, ne dade se sabiniX zaspati.
Samo sto su to dvoje izasli iz rusevina hotela, bosmana iznenadi IM_ex koja rece:
" Ko si ti :baa: , sto ce mi ovi papirici u rukama, nisam ja mala da se igram papiricha :baa: " i vrati se ponovo u rusevni hotel u kom je papaya, jadna, sama trazila ostatak raje bez koje ne bi mogla zamisliti ostatak zivota.
bosman osta u cudu :stupid: ... vidi on da je vrag odnio salu, podje za IM_ex psovnuvshi: "sabinaX, beem ti ...
Samo sto su to dvoje izasli iz rusevina hotela, bosmana iznenadi IM_ex koja rece:
" Ko si ti :baa: , sto ce mi ovi papirici u rukama, nisam ja mala da se igram papiricha :baa: " i vrati se ponovo u rusevni hotel u kom je papaya, jadna, sama trazila ostatak raje bez koje ne bi mogla zamisliti ostatak zivota.
bosman osta u cudu :stupid: ... vidi on da je vrag odnio salu, podje za IM_ex psovnuvshi: "sabinaX, beem ti ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
... sta si se izvalila tu dok papaya sama gleda da spasi zivote nase raje
I sta se zaHebajes vise, bona ... IM_ex mi je nekako cudna, nece ni da cuje za Mercedes. Sem sto imam dojam da ona onu gutu para sto si joj tutnula u ruke smatra obicnim papiricima, sem sto nema pojma ko sam ja - ne da ni da se pomene a kamo li kupi neko drugo auto sem Voyager-a :baa:
Ja sam skoro frcio od svega ovog meni ni malo jasnog ... dizi se i pomozi papayi, jer, ako te ja budem podizao
...

I sta se zaHebajes vise, bona ... IM_ex mi je nekako cudna, nece ni da cuje za Mercedes. Sem sto imam dojam da ona onu gutu para sto si joj tutnula u ruke smatra obicnim papiricima, sem sto nema pojma ko sam ja - ne da ni da se pomene a kamo li kupi neko drugo auto sem Voyager-a :baa:
Ja sam skoro frcio od svega ovog meni ni malo jasnog ... dizi se i pomozi papayi, jer, ako te ja budem podizao

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Nova prica ne moze ici na ovoj temi ... trebas to imati na umusabinaX je napisao/la:Ja bih novu prièu...pa kuda nas put nanese....Da vidimo (Im_ex ne buni se jedino tako mogu dobiti novu inspiraciju)

Ako otvoris pak novu temu i ako ju zamisljas ovako kako donosim sud na osnovu ovog tvog pocetka ... mislim da bi lako mogla biti jedna od dosadnih ... ono, po jedna kratka recenica ... pihhh, ne znam bas al, tvoja je ideja pa odluci kako i sta ... moguce da i na njoj uzmem ucesca ako ju procijenim kao ne_dosadnu.
Ne znam zasto ti je navrlo nova pa nova prica ... ne vjerujem da ce se naci bolja od ove koju smo rado pricali ... odnosno, ako bi se tome i tezilo u toj TVOJOJ prici, onda bi to bila samo losa kopija od Nastavi pricu ... ne vjerujem da bi te kopija usrecila

Nisam za da se na ovoj temi pocinje iznova ... prije svega, treba drzati do nekog respekta ... drugo, radije nek stoji ovako ... mozda se ipak nekad i nekako nastavi ... mozda se i uspijes snaci i uzeti ucesca kao nekad "u dobra stara vremena"
Ma kakav izgovor/razlog

- belly_dancer
- Zvijezda foruma