Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#601 Post Postao/la im_ex »

IM_ex: " Kakvo presvlacenje pominjete .... gdje sam ja ovo, ko ste vas dvije- prvi put vas vidim u zivotu - gdje je moja raja ... aaaaaaaajj, boli me glava :huh: "

sabinaX pogleda u nju pa u papayu i rece :" :stupid: papaya draga, nasa IM_ex je, cini mi se, izgubila pamcenje :stupid:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#604 Post Postao/la im_ex »

"aaaaaaaahhhhh :stupid: jel ono moja papaya ili mi se prividja ... jesam li ja ziv, hallooooooo" - cuo se bosman.

sabinaX ne zna sta ce prije pa ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#605 Post Postao/la sabinax »

Ispljuska Im_ex da dode sebi...Bosman zagrli Papayu...sretan do bola, jos samo da se Sabina presvuce u nesto udobnije (svoju S odjecu) i malo ce odspavati....pod vedrim nebom...Bitno da su pare na sigurnom (u njedrima kod Sabine...nema tko da dira sluèajno).

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#606 Post Postao/la im_ex »

"Znam ja, dragi, da si me pozelio , i ja sam tebe, ali, njeznosti ostavimo za kasnije, daj da nadjemo ostalu raju, sta vam je svima ... kao da niko nije pri sebi :baa: " - kriticki se obrati papaya bosmanu pri tom, pokretom ruke, prozva i sabinuX da se trzne iz ljencarenja, da shvati da nije trenutak za izlezavanje, da je novac u tako neizvjesnim momentima za ostatak raje totalno nebitan.

Odmjeri ju sabinaX, ono ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#607 Post Postao/la sabinax »

ispod oka....i veli: bez dobrog sna nema nista, ali ajde kad si navalila...evo ti ove pare...ima tu jedno 20.000 Eura (al smo se ja i Papaya naradili za to :D ) odi u MercedesBenz, Im_ex, i kupi nam najsuvremeniji BUS (hoce li to biti dosta love? :-k ) sa klimom, WC-om, pomoænim lezajevima...i dofuraj to tu pred ovaj skrhani hotel da se ukrcamo i da putujemo dalje....Usput mi potrazi na netu smjestaj u blizini Hannovera za dvije osobe i da nebude jako skupo (to nesto Sabina privatno treba hehhhehehe)....
Hajd kada to uradis probudi me!

Im_ex uzme pare i Bosmana za ruku (ipak se on vise razumije u pokretnine) i odo¹e....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#608 Post Postao/la im_ex »

... al, ne dade se sabiniX zaspati.
Samo sto su to dvoje izasli iz rusevina hotela, bosmana iznenadi IM_ex koja rece:
" Ko si ti :baa: , sto ce mi ovi papirici u rukama, nisam ja mala da se igram papiricha :baa: " i vrati se ponovo u rusevni hotel u kom je papaya, jadna, sama trazila ostatak raje bez koje ne bi mogla zamisliti ostatak zivota.

bosman osta u cudu :stupid: ... vidi on da je vrag odnio salu, podje za IM_ex psovnuvshi: "sabinaX, beem ti ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#610 Post Postao/la im_ex »

... sta si se izvalila tu dok papaya sama gleda da spasi zivote nase raje :mad:
I sta se zaHebajes vise, bona ... IM_ex mi je nekako cudna, nece ni da cuje za Mercedes. Sem sto imam dojam da ona onu gutu para sto si joj tutnula u ruke smatra obicnim papiricima, sem sto nema pojma ko sam ja - ne da ni da se pomene a kamo li kupi neko drugo auto sem Voyager-a :baa:
Ja sam skoro frcio od svega ovog meni ni malo jasnog ... dizi se i pomozi papayi, jer, ako te ja budem podizao :mad: ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#611 Post Postao/la sabinax »

Ja bih novu prièu...pa kuda nas put nanese....Da vidimo (Im_ex ne buni se jedino tako mogu dobiti novu inspiraciju)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#612 Post Postao/la sabinax »

Bila jedna djevojka....
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#613 Post Postao/la im_ex »

sabinaX je napisao/la:Ja bih novu prièu...pa kuda nas put nanese....Da vidimo (Im_ex ne buni se jedino tako mogu dobiti novu inspiraciju)
Nova prica ne moze ici na ovoj temi ... trebas to imati na umu 8)
Ako otvoris pak novu temu i ako ju zamisljas ovako kako donosim sud na osnovu ovog tvog pocetka ... mislim da bi lako mogla biti jedna od dosadnih ... ono, po jedna kratka recenica ... pihhh, ne znam bas al, tvoja je ideja pa odluci kako i sta ... moguce da i na njoj uzmem ucesca ako ju procijenim kao ne_dosadnu.

Ne znam zasto ti je navrlo nova pa nova prica ... ne vjerujem da ce se naci bolja od ove koju smo rado pricali ... odnosno, ako bi se tome i tezilo u toj TVOJOJ prici, onda bi to bila samo losa kopija od Nastavi pricu ... ne vjerujem da bi te kopija usrecila 8)

Nisam za da se na ovoj temi pocinje iznova ... prije svega, treba drzati do nekog respekta ... drugo, radije nek stoji ovako ... mozda se ipak nekad i nekako nastavi ... mozda se i uspijes snaci i uzeti ucesca kao nekad "u dobra stara vremena"

Ma kakav izgovor/razlog 8) da nadjes zasto ti se ne nastavlja ova prica ... ne prihvatam ga kao validnog, jer, nista se nije iskomplikovalo a da to clan poput tebe ne moze da svari i nastavi

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#614 Post Postao/la bosman »

"Ja sad malo moram da citam" :D

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#615 Post Postao/la belly_dancer »

a jeste zapetljali..

dakle..

ako te ja budem dizao neces dobro proc..rece joj on i krene u njenom smjeru..al u to se zacu glas.......
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Odgovori