Gdje cete na more?
-
- @ #bol-chat
- Kontakt:
Napisa ti nesto sto nema apstolutno nikakvog smisla ... Finska u Rijeci ne postoji ... imas samo ove dijelove grada kao sto su Riva,Rijecko korzo ,Pecine,Kostrena,Dojnja i Gornja vezica , Pehlin , Hosti , Mlaka , Zamet , Gornji Zamet i jos dosta toga da sad ne nabrajam ...indeks je napisao/la:Makarska rivijera,ako bog da,a mozda skoknem i do Sabine,nije daleko Finska u Rijeci........
Hehhhehehehe sta nisi cuo za dio Rijeke koji se zove Finska ...hehhhehehe.... ma to se Indeks sali zato jer sam fina kao da sam iz FinskeDinko je napisao/la:Napisa ti nesto sto nema apstolutno nikakvog smisla ... Finska u Rijeci ne postoji ... imas samo ove dijelove grada kao sto su Riva,Rijecko korzo ,Pecine,Kostrena,Dojnja i Gornja vezica , Pehlin , Hosti , Mlaka , Zamet , Gornji Zamet i jos dosta toga da sad ne nabrajam ...indeks je napisao/la:Makarska rivijera,ako bog da,a mozda skoknem i do Sabine,nije daleko Finska u Rijeci........
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Pa bilo bi dobro Danielle, a ako bas hoæes odvedem te do Ba¹ke tamo je lijepa nudistièka pla¾a...Hej Dinko nisi spomenuo Su¹aèku dragu, e ja sam ti tamo...a na more æu u Kostrenu na pla¾a Nova voda...hehhehehe
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Kod sabinaC na tavan, ako uspije da ga pospremi do ljeta 
Iskreno vec nekoliko godina izbegavamo odmor na moru, odlucimo se za planinu i selo, i to nam bas prija tako da ni ove godine ne ce mo menjati definitivno.

Iskreno vec nekoliko godina izbegavamo odmor na moru, odlucimo se za planinu i selo, i to nam bas prija tako da ni ove godine ne ce mo menjati definitivno.
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...