Forum i ban
Forum i ban
Dojadio mi je forum i banovanje ovog foruma ovde ima vise banova nego u chatu zar ima toliko ovde pokvarenog naroda???. Uglavnom mene ne zanima forum vise sve cu redom banovati ako nesta pogrijesi ma nek bude ovde minus clanova nista me ne interesira!!!!.
-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
Obavestenje:
Povodom ovog novog trenda fol ispisivanja iz Foruma pod navodnicima toboze napustanja istog
a onda ponovnog registrovanja od sada nece biti moguce
Svi oni koji se iz nekakvog tersa i revolta ispisu i to demostrativno objave na forumu bit ce automatski banovani od Administracije i nece im biti moguc ponovni pristup niti ponovna posjeta na forum
Ukoliko pa postoje razlozi za takve korake i ti koji zele napustiti iz bilo kojih razloga a da se protiv njih ne preduzmu te mjere duzni su se obratiti Administraciji
Administracija foruma ce garantovati diskretnost
Povodom ovog novog trenda fol ispisivanja iz Foruma pod navodnicima toboze napustanja istog
a onda ponovnog registrovanja od sada nece biti moguce
Svi oni koji se iz nekakvog tersa i revolta ispisu i to demostrativno objave na forumu bit ce automatski banovani od Administracije i nece im biti moguc ponovni pristup niti ponovna posjeta na forum
Ukoliko pa postoje razlozi za takve korake i ti koji zele napustiti iz bilo kojih razloga a da se protiv njih ne preduzmu te mjere duzni su se obratiti Administraciji
Administracija foruma ce garantovati diskretnost