Najbolji-najgori?
- Cakir
- Pocetnik
- Kontakt:
Najbolji-najgori?
Najbolji-najgori event na kome ste bili?(zurka,nastup,koncert...)
Pozeljno je i kratko obrazlozenje za$to nosi titulu najboljeg ili najgoreg!
P.S.Sve zuraje dolaze u obzir:privatne,$kolske,dzukacke itd. i sl.
Pozeljno je i kratko obrazlozenje za$to nosi titulu najboljeg ili najgoreg!
P.S.Sve zuraje dolaze u obzir:privatne,$kolske,dzukacke itd. i sl.
- Vanilla_ninja
- Clan u razvoju
- Cakir
- Pocetnik
- Kontakt:
A kod mene ti je banja, prije 2 godine polazem vozacki ispit i planiram da napravim zuraju kad polozim i tresnem na testove prvi put, zuraju naravno odlozim drugi rok mi je 12-og oktobra i uzmem svih mogucih 60 poena pa pomislih al cu zuraju da napravim jeßo sam joj majku, kad mi stize sms da mi je amidza umro.
Zavrsim srednju skolu i maturiram svi planovi skovani da napravim banket, najbolji drug mi umrije.
Za rodjendan hocu da prvim private party i umre mi prvi komsija ooooooooooooo reko ljudi sta mi se ovo desava u P.M.
Zavrsim srednju skolu i maturiram svi planovi skovani da napravim banket, najbolji drug mi umrije.
Za rodjendan hocu da prvim private party i umre mi prvi komsija ooooooooooooo reko ljudi sta mi se ovo desava u P.M.
- Vanilla_ninja
- Clan u razvoju
- Cakir
- Pocetnik
- Kontakt:
Postovanje za to, tasti (punici, na bosanskom) mojeg brata je umrlo pasce (a ima ih jos 13-oro u kucu) 5 dana se zena trijeznila nije rokala je vodku umjesto vode.Vanilla_ninja je napisao/la:Hmm kod mene sve ti neko umreMoja drugarica nije slavila rodjendan umrla joj macka
e zamisli sad to....
A kad joj je muz umro ka da je muva pecila nije.
eh evo da se i ovaj turista javi.........ali da se vrati temi. hehehehe. meni su najljepse zurke sa svojom rajom na vikendici. raju poznajem iz vrtica, a vikendica je zabacena i nema bas svijeta gore. bas intimno... fino je i s deckom gore.
a sto se tice discoteka, koncerata i kafica, bezveze mi nekako. proslo me je to. a nekada nije mogao proci vikend da ne odem negdje sa frendicama...
a sto se tice discoteka, koncerata i kafica, bezveze mi nekako. proslo me je to. a nekada nije mogao proci vikend da ne odem negdje sa frendicama...