http://www.youtube.com/watch?v=MELkCeYw ... re=related
ako oni zele,ja sam za drugo poluvrijeme pa da se zna pobjednik
Srbi postavljaju križ iznad Sarajeva
vidovita_dzemila je napisao/la:tako su se bunili i u mostaru, palili kri¾ i ¹ta sve ne pa on still standing
sjeæa li se iko onog poku¹aja da se napravi sarajevski zid?
odgovor na njihov krs bi bio jedan polumjesec ciji bi jedan krak bio na Humu a drugi na Igmanu a u sredini bi bio poduprt zvijezdom
jasno da ima 
no imaju forumasi prava izreci misljenje po toj stvari, ma sad kako smetaju ti dzamije,
mislim da ti navodis temu u pravcu koji potpaljuje vatru, jasno mislim da je poruka svega ovog izjednaciti nesto sto se jednaciti ne moze. Ne dopustivo je se o tome cuti iz razloga sto je to potcenjivanje i pokusaj ponizenja jednog naroda.
I zato sam i podrzao ovu temu svojim pisanjem i zahvaljujem se dzemili sto je ovo postirala jer novost je za mene koja mi puno znaci.

no imaju forumasi prava izreci misljenje po toj stvari, ma sad kako smetaju ti dzamije,

mislim da ti navodis temu u pravcu koji potpaljuje vatru, jasno mislim da je poruka svega ovog izjednaciti nesto sto se jednaciti ne moze. Ne dopustivo je se o tome cuti iz razloga sto je to potcenjivanje i pokusaj ponizenja jednog naroda.
I zato sam i podrzao ovu temu svojim pisanjem i zahvaljujem se dzemili sto je ovo postirala jer novost je za mene koja mi puno znaci.
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...