Sta ste radili neposredno prije dolaska na forum?
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ispijala kaficu i patila se za mojim compom
Misljah:
"Uskoro ce se vec nabaviti novi, a zao mi da mi propadne masa od meni dragih fotki .. pa hajd' ... rijesih se da neke od njih spasim saljuci ih mail-om na drugu e-mail adresu ... jedva da osigurah nekih desetak fotki ... svako malo, gasi se ona masinerija :huh: i dok cekam da se "hladne", skoknem pa stagoder uradim i tako, u neznani i popih kafu [-(
ne mogu vise, onaj comp me ubija :huh: i ... evo me gdje jesam, al', uzigalo me :baa:
sve mislim:
eh, sad bi se vec mog'o samovoljno ugasit'

Misljah:
"Uskoro ce se vec nabaviti novi, a zao mi da mi propadne masa od meni dragih fotki .. pa hajd' ... rijesih se da neke od njih spasim saljuci ih mail-om na drugu e-mail adresu ... jedva da osigurah nekih desetak fotki ... svako malo, gasi se ona masinerija :huh: i dok cekam da se "hladne", skoknem pa stagoder uradim i tako, u neznani i popih kafu [-(
ne mogu vise, onaj comp me ubija :huh: i ... evo me gdje jesam, al', uzigalo me :baa:
sve mislim:
eh, sad bi se vec mog'o samovoljno ugasit'

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
hjooj - fali i etosabinaX je napisao/la:uostalom sta fali promjeniti ventilator, kada to ucinis bit ce ti ko nov![]()
Ne bacaj nista sve se to moze spasiti ili ocitati s HDD-a

Kao da ja ne bih do sad bacila tih dvaestak Eura ... ma, biz' ba

Prije otprilike 2 mjeseca kupih nov cd_rome ... uspjedoh sprziti 3/4 cd-a i hop, ne da mu vise ni maknuti ... da, da, ima tu svakoraznih zavrzlama i ne mogu ga smislit vise

Ne bacam ako nije za baciti ... daj, ne umisljaj si da sam neko aman [smilie=to funny.gif]
joj im_ex mi smo ti izgleda ona generacija "ne bacaj nista", ja ti sve cuvam: staklenke, plasticne kutije od sladoleda, vrecice....hehhhehehe ko nekada kada smo skupljali salvete....sada skupljamo prakticne stvari, ja ne znam jesam li skrta ili sta ali meni sve zao baciti :huh:
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- belly_dancer
- Zvijezda foruma