Hvala na komplimentufikra je napisao/la:Ma ja sam tebi vec napisala da si ti nepismen pa neznam zasto se i dalje trsis i pravis budalu od sebe, (pardon pa ti i jesi budala ma ne, ti si jedno veliko 00000000) pa ti u svom poganom jadu haluciniras mislim da te se vec i tvoj sopstveni narod stidi.Daj priusti tom tvom narodu makar malo izgubljenog dostojanstva koje su takvi kao ti vec odavno unistili.Du bist eine große DROTEL. PFFFUUUJJJJJ. :stupid: :baa:
Povijest Hrvata
- Baraba-it
- Los Korisnik/ Banovan Korisnik
Re: Povijest Hrvata

-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
- Megaskotica
- Hronicar foruma

BARABA-IT je napisao/la:Sto bi mi smetalo... otvorio sam diskusiju o hrvatskoj "drzavotvornosti"MegaSkotica je napisao/la: ok ,ali mi ipakkkk zivimo u HR ,i treba to postovati..ne mislis li tako..ako ti toliko smeta saznanje ,neupitno sada jel istina ili nije ..maknes se i ne zamaras se sa tim..odes na kaficu negdje drugdje
Pricamo nako da nam prodje vrijeme![]()
bem te ,znam ja tebe ,al hajde na temu ljubavi..pa nek na prolazi vrijeme ..di nadje demagogije sada
- Baraba-it
Sto bi ga zaebo... zamijenio "klikure" u Krajini, dje je i Bog davno glavu okren'o, za onakvu Posavinu, koja moze hranit' pola balkanaLAFF je napisao/la:cuj nisam znao da je Tudjman zajeb..o MilosevicaBARABA-IT je napisao/la: Vec i vrapci na grani znaju da je Krajina zamijenjena za Posavinu, dogovorom Milosevica i Tudjmana...
ama svejedno drzite se teme samo

MegaSkotica je napisao/la:BARABA-IT je napisao/la:Sto bi mi smetalo... otvorio sam diskusiju o hrvatskoj "drzavotvornosti"MegaSkotica je napisao/la: ok ,ali mi ipakkkk zivimo u HR ,i treba to postovati..ne mislis li tako..ako ti toliko smeta saznanje ,neupitno sada jel istina ili nije ..maknes se i ne zamaras se sa tim..odes na kaficu negdje drugdje
Pricamo nako da nam prodje vrijeme![]()
bem te ,znam ja tebe ,al hajde na temu ljubavi..pa nek na prolazi vrijeme ..di nadje demagogije sada
baraba IT zar ces odbiti ovakav izazov :-k
"Mic_Sokoli"
Ma srbi se nikad nisu branili oni su samo ratovali i napadali i silu sprovodili
Re: Povijest Hrvata
Cenzurisano Uvreda cobane
Opomena jos jednom ovako i na ovakav nacin letis @Mod LAFF
Opomena jos jednom ovako i na ovakav nacin letis @Mod LAFF
-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
- Baraba-it
Zalosno al' istinito...LAFF je napisao/la:e,mogli smo i ja i ti nesto da mjenjamo ti meni svoju kucu a ja tebi dam komsije..
Sto je najgore u svemu tome... narod ih je sledio k'o ovce zvono...
http://www.youtube.com/watch?v=j4-itTiVVxw&NR=1

- Megaskotica
- Hronicar foruma

- Megaskotica
- Hronicar foruma

http://www.youtube.com/watch?v=AOq7PvGtnLA
:mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir:
[/b]
:mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir: :mir:
[/b]
- Megaskotica
- Hronicar foruma

http://www.youtube.com/watch?v=tgY_4_Dr ... re=related
i Bosnu
4 godine ratovanja mog rahmetli oca da bi Baraba-IT , imao hrabrosti da mi postavi ovakvu temu na forumu..sramota..
i Bosnu
4 godine ratovanja mog rahmetli oca da bi Baraba-IT , imao hrabrosti da mi postavi ovakvu temu na forumu..sramota..
- Baraba-it
Tema k'o i svaka druga...MegaSkotica je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=tgY_4_Dr ... re=related
i Bosnu
Tebi ako smeta zaobidji je i mirna Backa