Vicevi
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
tip svira do kasno uponoc piano...
kucne komsija na vrata i kaze-"sta je to komsija u ovo vreme sviras piano
ne mogu da spavam"
izvini komsija ali vezbam za koncert kojeg imam sutra kaze pianista
sutradan izadje komsija u balkon i pocne da drka k...c
izadje i pianista na balkon i vidi komsiju potpuno gol kako "masturbira"
"sta je to komsija, sta radis tu potpuno gol na balkonu, kako ti nije
sramota"- kaze pianista
"vezbam" -kaze komsija, "jer ima da ti j...m mater danas"
kucne komsija na vrata i kaze-"sta je to komsija u ovo vreme sviras piano
ne mogu da spavam"
izvini komsija ali vezbam za koncert kojeg imam sutra kaze pianista
sutradan izadje komsija u balkon i pocne da drka k...c
izadje i pianista na balkon i vidi komsiju potpuno gol kako "masturbira"
"sta je to komsija, sta radis tu potpuno gol na balkonu, kako ti nije
sramota"- kaze pianista
"vezbam" -kaze komsija, "jer ima da ti j...m mater danas"
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
prevarila zecica zeku...pa on odluci da se napije...
i postane zeko mrtav pijan...uhvati ga noc na putu i odluci da spava usred puta....
prolaze otuda dva mrtvo gladni vukovi....
prvi kaze ja cu da jedem ovog zeca...drugi ja cu...pa tako dolazi do nesporazuma i pocne svadja medju njima i obojica se ubijaju medjusobno
sutradan kad ustane zeka vidi pored sebe dva masakrirana vukova i kaze:
"majku mu j...m, i ja kad se napijem ne znam sta radim"
i postane zeko mrtav pijan...uhvati ga noc na putu i odluci da spava usred puta....
prolaze otuda dva mrtvo gladni vukovi....
prvi kaze ja cu da jedem ovog zeca...drugi ja cu...pa tako dolazi do nesporazuma i pocne svadja medju njima i obojica se ubijaju medjusobno
sutradan kad ustane zeka vidi pored sebe dva masakrirana vukova i kaze:
"majku mu j...m, i ja kad se napijem ne znam sta radim"
ozenio se trubac i prvu bracnu noc zapne i dadne sve od sebe da zadovolji svoju zenu,ali zene ko zene,nikad zadovoljne...
primjeti on to na zeni kad su ustali i upitaj e/
"draga kako sam svirao sinoc na konecertu",ona ga pogleda pa rece:"dobro dragi samo ti truba bila mala";;;;
gleda on nju pa joj odgovori:"pa znas draga,nisam ocekivao da cu svirati u tolikoj dvorani"
primjeti on to na zeni kad su ustali i upitaj e/
"draga kako sam svirao sinoc na konecertu",ona ga pogleda pa rece:"dobro dragi samo ti truba bila mala";;;;
gleda on nju pa joj odgovori:"pa znas draga,nisam ocekivao da cu svirati u tolikoj dvorani"
xxx...
Profesor na medicinskom fakultetu drzi uvodno predavanje:
- "Pocinjemo s osnovama obdukcije. Dvije stvari su pri tome od kljucne vaznosti.. Prvo: morate pobijediti odvratnost. Pazite!"
Profesor gurne mrtvacu na stolu prst u guzicu, izvadi ga i polize.
- "A sad vi."
Blijedi i jedva suzdrzavajuci povracanje, studenti jedan za drugim ponove profesorov postupak. Kad su se svi izredali, profesor ce:
- "Druga jednako vazna stvar je koncentrirano i pazljivo pracenje predavanja. Ja sam u analni otvor gurnuo kaziprst, ali polizao srednjak. Dakle, dobro pazite..."
:baa: :baa: :baa: :baa: :baa:
- "Pocinjemo s osnovama obdukcije. Dvije stvari su pri tome od kljucne vaznosti.. Prvo: morate pobijediti odvratnost. Pazite!"
- "A sad vi."
Blijedi i jedva suzdrzavajuci povracanje, studenti jedan za drugim ponove profesorov postupak. Kad su se svi izredali, profesor ce:
- "Druga jednako vazna stvar je koncentrirano i pazljivo pracenje predavanja. Ja sam u analni otvor gurnuo kaziprst, ali polizao srednjak. Dakle, dobro pazite..."

- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
indeks je napisao/la:Profesor na medicinskom fakultetu drzi uvodno predavanje:
- "A sad vi."

- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
Ode Perica lekaru, potra¾i mu vijagru i pita ga lekar:
©ta æe ti to?
Za dedu, doktore.
Doktor mu reèe da koristi jednu tabletu u sedam dana. Na putu do kuæe ponavlja Perica u sebi: jedna tableta sedam dana, jedna tableta sedam dana... Doðe kuæi i ka¾e dedi:
Sedam tableta u jednom danu.
Posle nedelju dana, sretne Perica doktora i pita ga doktor kako su mu kod kuæe, a Perica mu odgovori:
Pa, nije lo¹e: baka je umrla, mama i sestra su trudne, Lesi je pobegao od kuæe, a mene boli guza.

©ta æe ti to?
Za dedu, doktore.
Doktor mu reèe da koristi jednu tabletu u sedam dana. Na putu do kuæe ponavlja Perica u sebi: jedna tableta sedam dana, jedna tableta sedam dana... Doðe kuæi i ka¾e dedi:
Sedam tableta u jednom danu.
Posle nedelju dana, sretne Perica doktora i pita ga doktor kako su mu kod kuæe, a Perica mu odgovori:
Pa, nije lo¹e: baka je umrla, mama i sestra su trudne, Lesi je pobegao od kuæe, a mene boli guza.

de medo ¹umom i naleti na neke kampere. Oni pobjegnu, a medo poène kopati po njihovim stvarima. I tako naleti medo na pakovanje viagre i sma¾e cijelu kutiju. Krene kuæi i poène se njemu dizati k****. Kad mu je prigustilo poène jebati sve na ¹ta naleti. Nakon dva dana jebanja naleti na liju. Poène on nju nagovarati i pristane lija. Nakon jebaèkog sexa pita medo liju:
- "Kako je bilo."
Ka¾e lija:
- "Sve je dobro samo si jako dlakav dole."
Medo pogleda i onako zaèuðeno ka¾e:
- "U jebote, zaboravio sam skiniti zeku..."
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
- "Kako je bilo."
Ka¾e lija:
- "Sve je dobro samo si jako dlakav dole."
Medo pogleda i onako zaèuðeno ka¾e:
- "U jebote, zaboravio sam skiniti zeku..."
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]