Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#706 Post Postao/la im_ex »

"bosman ... dodaj mi torbu, molim ... tu mi je kisela ... tako ... papaya, uzmi ".... rece IM_ex koja nesto prosaputa Doktoru pogledajuci tek na kratko u kajsa.

"Ne brini, sreco ... on je samo slab na dobre zenske ... ne zamjeri mu, nije zlonamjeran mada cu mu skrenuti paznju da se sto dalje drzi od tebe" - uz osmijeh joj odgovori Doktor77

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#707 Post Postao/la sabinax »

i oni tako neodlucni...gdje da skrenu (a ja to ne znam...nisam odande)....zastali na raskrscu...
a u to vrijeme bas LAFF-ov avioncic iznad raskrsca od sarajeva prema Visokom....i nagne se LAFF kroz prozorcic da vidi bolje kakva je to guzva, ali sta se desi.....otvori se prozorcic i LAFF poletje dole (ali srecom padobran mu na ledima...to je mali sportski avion) i otvori se padobran, a zabezeknuta druzina gleda uvis cupavog gospodina koji jednom rukom pridrzava svoj sesiric a drugom kofercic.....Hoceli sletjeti upravo na njihov minibus....hocel, necel, hoceeee....
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#708 Post Postao/la im_ex »

Hoce i tacka :D

Ni malo se druzina ne iznenadi ... eh, oguglali su oni na puno sto-sta ... sta je taj tref da bas LAFF naleti :D

Raskrsnica u Kiseljaku, kod spomen ploce ... za Busovacu/Vitez il za Zenicu a kontra pravac je za Visoko (desno) ... samo jos 13 km i to je to - Dolina piramida :P

Stade bus ... skoci bosman s osmijehom:
" Dje s' LAFF-chino ... upadaj amo, mjesto ti i jest s nama ... a i trebas nam, sto jest - jest, *ebiga :D "

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#709 Post Postao/la sabinax »

"A sto vam trebam...oprostite"...veli LAFF, "pa vi valda znate svoj posao, ne idete li vi u Visoko da ulazete u sanatorij-hotel...pa jeste li razradili detaljni plan i analizu"
"Ma daj LAFF-cino to cemo mi po putu"... rece bosman..."De nam reci, kako se dode do Visokog....jedino Im_ex zna ali u njeno pamcenje se ne mozemo pouzdati?"
"Ccccc..." veli LAFF "Raskrsnica u Kiseljaku, kod spomen ploce ... za Busovacu/Vitez il za Zenicu a kontra pravac je za Visoko (desno) ... samo jos 13 km i to je to - Dolina piramida ....pa desno gospodine bosman"
A u sebi se misli..."Kud sam zaso u divljinu".....
Ukrcase se oni i skrenuse desno....zaori se vesela pjesma, a LAFF pokri ¹apama (pardon rukama) u¹i :listen: .....
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#710 Post Postao/la im_ex »

sabinaX je napisao/la:a LAFF pokri ¹apama (pardon rukama) u¹i :listen: .....
(aaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj [smilie=to funny.gif]
ahahah [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

ev' ti za ovaj smijeh :cmok: )

" Koje ulaganje, LAFF-e ... o cemu to ti ... biznis ce malo da priceka na nas ... halloooooo, prije svega, idemo u posjet piramidama jer bas tamo hocemo da proslavimo nasu pobjedu na Evroviziji ... ima da bude dernek ko ni'dje ... a IM_ex, cuo si vec ... ima nade, pomalo je pocela da se prisjeca ... vidis da joj se Doktor77 pocesto smijesi i nesto joj sapuce ... ne cine to svi doktori, priznaces :D

Jel :baa: ... hoces li ti nama pomoci il neces ?? Jel ti lijepo s nama il nije ... ako nije, vozdra ti onda ... nije ni nama s tobom :lol: dakle, u tom slucaju, i ne trebamo pomoc od tebe ... izjasni se, da znamo!" - rece mu denideni, gurkajuci u lakat sabinuX da bi ga podrzalau recenom

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#711 Post Postao/la sabinax »

a sabinaX suti i ceka sta ce LAFF reci......a on strogo kakav je inace frajer rece: "dragi moji...ja nisam tu da se zabavljam....meni je prvo profit na pameti...zelim vidjeti u sta ja i Bol-chat ulazemo...a onda cemo se zabavljati i to na kratko jer zurim imam posla i DATE, to sto sam sada s vama u ovom smjesnom minibusu, mozete samo zahvaliti mojoj nesreci sto nisam dobro zasarafio prozorsko okno aviona"......
A raja ga sa smjeskom ispod oka pogleda i veli "E pa LAFFe na svoju nesrecu sada ces htio-nehtio s nama...pa kud mi tud i ti, a ako ti se ne svida samo mozes da te iskrcamo u ovoj Dolini piramida....di je poprilicno pusto"
Laff vidje da je vrag odnio salu i nevoljko s njima zapjeva 8)
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#712 Post Postao/la im_ex »

Imamo piramidu, zivimo u stidu -
suho meso za gidu, a svi iz Bosne idu.
Al', pocece se vracat, kad turist pocne placat.
Svi ce lagano shvacat pa ce prestati tracat.
Zapitace se sto je otisao vani, i to bas lani
kad u Bosni dolaze bolji dani.
Piramida u Visokom ...
Cekaj, stani!

plato, ravan ...

Ne mogu vjerovati,
Posli su trovati,
neki cak i psovati: kako moze postojati :mad:
A Visocica sama. Godinama kao dama,
zivi sa nama.
Stid je zbog naseg blama -
sto niko nije skonto neobicnost njenu.
Svi ju bacali u sjenu, vodili drugu temu.
A ona cak obrasla izgleda ko piramida -
cekala je osobu dobroga vida.
Sad svi pricaju o njoj,
neki proljevaju znoj.
Neki vicu: joooj.
Al', Visocice moja samo uspravno stoj.
I nikog se ne boj!

haaa , lati, lati se lopate

Zato, Visoko, digni nivo visoko.
Prva piramida u Evropi za svacije oko.
Cijelom svijetu tada postacemo vazni :P
Nismo vise lazni nego bosanci u Bosni
od sada postaju snazni.

Vrijeme je da i mi imamo bitnu drzavu.
Rat, bijeda, tuga, cemer samo ruzni drzavu.
Ovo ce nam biti odskocna daska -

Lijepo je gledati stranca kako nam laska :P

Bosanci svijetu bitni,
nismo vise sitni.
A Evrope smo siti -
prestace i nas biti.
Heej, pa mi smo najstariji narod,
Egipcani nam rod.
Isplovljava brod.
Isplovljava istina -
sve crno na bijelo.
Kad otkopamo Visocicu -
za sve pravimo sijelo :bih:

Piramida Visocica uspravno stoji -
da skinu joj omotac sama dane broji.
Pa da postane Bosanskog sunca piramida.
Za citav svijet u Visokom bice gida :bih:

Besje zemlju koja piramide nema

Lati, lati se lopate!

http://www.youtube.com/watch?v=9p7ndtLWhJg

Dok je drustvo ponavljalo hip-hop numeru, LAFF se sav najezio ... skoro da ga groznica uhvati od tog pozitivnog naboja ... nije znao text pjesme, ali, dio "beshje zemlju koja piramide nema", nadjacavao je njegov glas ... u njemu se nesto preokrenulo, posve je vidno .... bio je nezasit tih rima, trazio je samo tu da drustvo pusta i pjeva.
Tako i pregazise tih 13 km ... naidjose na putokaz za skretanje na piramidu Mjeseca ... zacu se i opet ista pjesma a LAFF naredi da se obavezno odmah tamo skrene.
Opet se kajs pokusao izboriti da se negdje ode prvo jesti ... ama, kad LAFF skresa: " Moja ima da se pika, jasnoooo?? :mad: " ... samo su se nastavili poznati stihovi a bus je vec vozio ka podnozju piramide.
Vec su tu.
S parkinga na kom se bus parkira, vec je vidna sonda No.1 .. LAFF 'vako :stupid:

...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#713 Post Postao/la sabinax »

Hehhhehehhehehe.....zanimljivo je to putovanje bilo, i stigli oni odmah na piramide...jer im_ex veli vadite lopatice i metlice...nekako osjecam da nmi se tako pamcenje vraca...i svi za dobrobit svoje drage suputnice...izvadise metlice cak i LAFF onu svoju made in Germani...te pocese.....
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#714 Post Postao/la im_ex »

:D

... da se organizuju, a, *Lati, lati se lopate* nije smjela prestati ... LAFF kad osjeti kraj pjesme samo pogleda sebi najblize ... istog momenta, pjesma iznova krene.

Doktor77 je svo vrijeme uz IM_ex, promatra ju vidio to ko ili ne ... vidjela to ona ili ne.
I on volontira, naravno ... no, nju ne ispusta iz vida.

Odjednom ga prostrijeli njen glas :
" Semcho ... heej - kako si :wave: "

Sav u cudu :stupid: , ne reguje odmah, ceka da cuje i vidi dalje ... Semcho je krenuo ka njoj s osmijehom, zagrlivsi ju :cmok: rece:" heej, IM_ex ... stigla si, znaci :)

Doktor77 nije mogao da vjeruje, pa njemu tako drago stvorenje kakvo je bas ona, IM_ex, ozdravila je ... znaci, piramide su je ozdravile =D> ... prve evropske piramide ... a onda im se, bez ustrucavanja priblizi, zagrli IM_ex tako jako :cmok: i ostade tako nesto duze, bez ijedne rijeci.

Osmanagicu vec postaje nezgodno ... osjeti prisutnu neobicnost ... naviknut je da je paznja na njeg usmjerena a Doktor77 ga tek nesto kasnije pogleda i pozdravi ...

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#715 Post Postao/la indeks »

~Svako dobro,dragi gospodine Osmanagic!Nisam vjerovao,ali desilo se......hvala ti sto je nasa draga IM_ex ozdravila :) ...IM_ex,sigurno ti je drago?~
~Hajde,hajde,manite se tih izljeva njeznosti~procijedi LAFF....~meni je svaki momenat ukalkulisan u racunicu.... :-k svakim dangubljenjem,ja gubim novac :ballbounce: ,ovaj,hehehe...ne ja,nego Bolchat :chuckel: ....izbecivsi oci,jer se upravo zagrcnuo rojem musica koje su mu se zaletjele u usta....... :angry:
~E ja vala ne mogu tako~pobuni se kajs~fino sam trazio da stagod prezalogajimo,toliki put,toliko nas posla ceka,a ja praznog stomaka? :mad: E necu ja vala tako........ [-(
~Slusajte raja~ushiceno ce IM_ex,~mozemo malo da predahnemo,piknik da napravimo,uz visocku pecenicu i koju casicu razgovora~ :) ......
Svi su s odusevljenjem odobrili taj prijedlog =D> ,samo je LAFF,pokusavajuci da ispljune posljednje musice :mad: negodovao :baa: :mad: :

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#716 Post Postao/la im_ex »

" IM_ex, tebi zahvaljujuci saznah za ovu Dr Zoo-ovu numeru ... priznajem, srokala me nacisto i znam da mi je ona sad u favoritima :P , al, ako ce se sta prezalogajit' ... onda, nista piknik ... ma kakva pecenica na ovoj vrucini ... daj da vas pocastim k'o gospodu, ujedno i da proslavimo tvoje ozdravljenje - danas odresujem kesu.
Posto je ovo tvoja carsija - onda tebi prepustam izbor.
Dakle, IM_ex, pozovi i gospodina sesirdjiju ... Samira , jel ono bjese ... gdje idemo, ha ?? 8)"

IM_ex:
" Semira, LAFF-e, on se SEmir zove :baa: "

Semir je ZA ... al' ... kajs je skroz ozaifio od gladi :( i vise ne moze ni da reaguje :-k a rado bih vrisn'o od muke :angry: - Semir jedva da maknuti moze od novinara i posjetilaca, a bogme i od clanova nase druzine :D koji zele da se uslikaju s njim na piramidi.

Konacno, nekad, kad su svi vec bili u busu, IM_ex rece:
"bosman, vozi ka carsiji ! -idemo u motel *Piramida Sunca* :) "

"Odlican izbor, IM_ex =D> ... nisam ni sumnjao u tebe :) "

Izlaze iz busa ... raja ih gleda zadivljeno ... ko li su ovi ... heej, pa i Semir je s njima :stupid:

Semir pozdravlja neke od njih ... kajs se jedva vuce od gladi ... mmm ... osjeti vec miris :P koji dopire iz novootvorene pizzerije

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#717 Post Postao/la indeks »

~Molim te IM_ex,sve na moj racun,tvoji prijatelji su i moji prijatelji~......nasmijeseno ce Semir,~a vidim ,neki su bas i gladni :baa: ~
Druzina se zadovoljno nasmijala,neki vec s cigaretama u rukama,a neki kao kajs :D ,nestrpljivo,oblizujuci se,pregledao meni,jer je kvrka njegovih crijeva postajala sve glasnija.
Zadovoljna,i nadasve ponosna IM_ex,kroz kolutove dima,zaljubljeno je posmatrala Semira :inlove: ,koji je ne stizuci da odgovori na sva postavljena pitanja,trazio nju,svoju svijetlu tacku,IM_ex. :)
Svi,onako opusteni i raspolozeni su birali pizze,jedino je LAFF,neprimjetno pokusavao da iscacka musicu koja je tvrdoglavo stajala izmedju zubi,a drugom rukom,cvrsto stezuci sesir cvjetnog uzorka......~Ebem mu~mislio je u sebi~Samirov... :-k heheheeh......Semirov je sesir bolji,nekako avanturistickiji....kako samo plijeni paznju ovih zena,pitam se kakav bi bio bez njega :P :huh: .......~
~Gospodine LAFFE~....trznu ga Semir......~vidim da vas muci nesto.Ako mogu pomoci......... :)

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#718 Post Postao/la sabinax »

"Pa muci me...ta investicija za koju su ovi moji jarani zapeli...ali ovdje se samo jede, pije, pjeva, grli, ljubi, uslikava...a dragi moji, meni je ipak vrijeme novac, dali netko uopæe zna sta vi kupujete, jeste li sklopili kakav ugovor"...."E bas ste Balkanci"

A na to ce SabinaX: "evo ovdje je nasa prevoditeljica za njemacki i agent za nekretnine Mel_79 ona ce vam podrobnije o tome ispricati"....
Iz gomile se izdvoji njezna, vjetropirasta i sexy djevojka naizgled ozbiljna, podigne kaziprstom naocale malo vise na nos i rece...
"Bitte herr LAFF,...sto vas interesirt?......
slika Make my day!

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#719 Post Postao/la mel_79 »

A LAFF ce na to da odgovori: "Fräulen Mel_ mene interesiert vase priglavke?"
"Dugo vrijeme sam dumo dali da vas to pitam ili ne, ali uvijek sam se na kraju predomislijo, jer neznam sta bi drugi pomislili o meni!"
"Sanjam danima i nocima o vama a po gotovo na priglavke, jer zelim ja to svojoj suprugi isto da poklonim. Cuo sam da su to sexy priglavke i da ljubav pravo dobro krene a pogotovo u krevetu ........"
Mel_ je bila totalno razocarana na to pitanje a pogotovo na njegov odgovor jer je se ona nadala necim drugim

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#720 Post Postao/la indeks »

Indeks,vidjevsi kako je Mel poblijedila,priskoci bas u momentu kad se jadnica htjela srusiti.
~Mel,Mel,draga,jesi dobro?Mel???????Ljudi,ona je poplavila i ne dise...... :(
Druzina je hitro skocila da pomognu Indeks da je poloze na sto,reanimacija je bila neophodna,svaki momenat od zivotne vaznosti! :baa:
Kajs,umazan kecapom,punih usta,prilazi i kaze:`Dajte meni da joj dam vjestacko disanje,mogu li,mogu li?~
~Bjezi kajs,matere ti tvoje,udavices je jos tom nesazvakanom pizzom!~vrisnula je indeks na njega..........~idi tamo,prvo to sve progutaj,da i tebe ovdje ne bi morali ozivljavati!~
LAFF je zabezeknuto posmatrao nastalu situaciju,zbunjeno se molio u sebi da Mel nekako to sve prezivi i da mu ipak nabavi priglavke,ali sa jednom crvenom masnom,po mogucnosti,jedne Visocke,domaca radinost.
Sabina i IM_ex,nekako najpribranije,pomogle su indeks da vrate Mel u zivot.
Koja radost je nastupila u tom momentu............... :D :D :D :D

Odgovori