Nije istina...koliko si gledao sastrane dok se nisi odvazio :chuckel: zaljubiti se :chuckel:dugi_74 je napisao/la:i ja vjerujem...eto ja se zaljubio u Bol-u na prvi pogled :inlove:
Ljubav na prvi pogled?
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
to je bilo zbog neznanja :stupid:sabinaX je napisao/la:Nije istina...koliko si gledao sastrane dok se nisi odvazio :chuckel: zaljubiti se :chuckel:dugi_74 je napisao/la:i ja vjerujem...eto ja se zaljubio u Bol-u na prvi pogled :inlove:
jer znas ponekad nekog koga puno volis ne znas kako da mu objasnis to recima ...i cekas malo ..nadjes najbolji trenutak i mozda ne trebaju reci uopste nego odmah :cmok:
hm,ja bi to nazvao ljubav na "prvi procitani komentar",Dugi [smilie=to funny.gif]dugi_74 je napisao/la:to je bilo zbog neznanja :stupid:sabinaX je napisao/la:Nije istina...koliko si gledao sastrane dok se nisi odvazio :chuckel: zaljubiti se :chuckel:dugi_74 je napisao/la:i ja vjerujem...eto ja se zaljubio u Bol-u na prvi pogled :inlove:
jer znas ponekad nekog koga puno volis ne znas kako da mu objasnis to recima ...i cekas malo ..nadjes najbolji trenutak i mozda ne trebaju reci uopste nego odmah :cmok:
xxx...
E onda doðe sve na svoje mjesto ,...... a to je seksMersy je napisao/la:LJubav na prvi pogled i kasnije se spalis hebes udar trifazne :baa: I nema vise nista samo pepeo i dim![]()
![]()

Seks ti je draga moja Mersy , ni¹ta drugo donaèin u¾ivanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav mo¾e ali i ne mora biti dio toga.
Jalde Mersy ,................. ti nisi za ljubav

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Neko voli svakodnevno kresnuti pivu , a ja bome kakvu ,.............. koja voli sexhamid_islam je napisao/la:Mrki dru¾e jesi li ti neiz¾ivljen u mladosti ili si ugro¾en?????
Sobzirom na tvoje godine veoma ti je èesto sex u glavi.
(ispravi me ako gre¹im)

Ja sam ti uvijek za opciju : vodimo ljubav a ne rat
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Parni valjak :Mersy je napisao/la:
Uh sto ti mene istrese sad :baa: heheheheheeh.Ma jesam ja za ljubav al dje je ljubav ooooooooooooo kazi dje je ljubavvvvvv :listen:![]()
:inlove:
Danima veæ kisi
Ja iz dura opet odlazim u mol
I ne znam vise kako
Od srca se ne smijem predugo
Sasvim krivo vrijeme za mene
Prolazim bez potrebe
Nisu sanse svima jednake
Ne mozes od istine
Oprostite na smetnji
I ja bih rado nesto veselo
Al' nema dobrih vijesti
Gorka valjda trazi lagano
Sasvim krivo vrijeme za mene
Prolazim bez potrebe
Sve su boje sivo-srebrne
Èekas ljeto, a veæ zima je...
A gdje je ljubav?
Ooooo... a gdje je ljubav?
Slazem dane, tugo,
Ti si moja vjerna pratilja
A nema tome dugo
Jos je bilo svjetla ispred nas
Trazim ljude, slabo pogaðam,
Èuvaj leða svasta se dogaða
Sve su boje sivo-srebrne
Èekas ljeto, a veæ zima je...
A gdje je ljubav?
Ooooo... a gdje je ljubav?
Ako nema ljubavi - dobar je i seks

Ma znam ja kako ti di¹e¹, sad se samo jo¹ zaljubi u mene - da mo¾emo raditi ono u ono ,............ kako se ono ka¾eMersy je napisao/la:
ma bravo majstore :baa: To sam i ja upravo pjevala vidis kako ti znas sta ja zelim da kazem.A sex bez ljubavi kod mene ne bi palio eto da znas tek za informaciju. [-( [-( [-X