Bolje je preduzeti nesto,ili ona ili on,nego poslije se kajati..........

Et , to se de¹ava mnogima a ne samo tebi ,....... da , ¾alosno je kad se neko nekome sviða, pa se poka¾e da je to sviðanje obostrano i na kraju se nema hrabrosti to i u djelo sprovesti .indeks je napisao/la:I dan danas zalim sto jedan momak nije imao odvaznosti da mi pridje,moja prva ljubav............bili smo ludo zaljubljeni jedno u drugo,bili u istom drustvu,ali jednostavno,nijedno tada nismo imali hrabrosti da preduzmemo nesto i da idemo dalje........znam da je i njemu zao sada![]()
Ti ne gubis vrijeme.............mrki62 je napisao/la:Et , to se de¹ava mnogima a ne samo tebi ,....... da , ¾alosno je kad se neko nekome sviða, pa se poka¾e da je to sviðanje obostrano i na kraju se nema hrabrosti to i u djelo sprovesti .indeks je napisao/la:I dan danas zalim sto jedan momak nije imao odvaznosti da mi pridje,moja prva ljubav............bili smo ludo zaljubljeni jedno u drugo,bili u istom drustvu,ali jednostavno,nijedno tada nismo imali hrabrosti da preduzmemo nesto i da idemo dalje........znam da je i njemu zao sada![]()
Hej, ti se meni sviða¹ - jesam li ti reko da te volim
Èemu gubiti vrijeme, ako postoji ¹ansa da se radi ono u ono - pa ¹ta èekati i odugovlaèiti ,................. eh , ¹to te volim sad a nekako sam te i gladan ,............... vjeruje¹ li ti toindeks je napisao/la:
Ti ne gubis vrijeme.............,a odvazan itekako.........
![]()
ne,nisi mi nikad rekao...............![]()