Cega se najvise sjecate iz skolskih dana?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Kao da je bilo juce sjecam se kako sam isla drhtavih koljena prvi dan srednje skole,jedva sam nasla svoje odjeljenje,tada Ih,razrednik Rizo Begovic,ulazim medju preplasenu djecu ,i ja sam bila jedna od izgubljenih pogleda.od straha prema novom,nepoznatom svijetu...vidim poznato lice,poznanica iz osnovne i sjednem do nje u klupu...(trebam li napomenuti da nas je profa odmah opomenuo da ne pricamo). :huh:
Necu da vas davim sa pricama iz skolske klupe,to cu nekom drugom prilikom.U srednjoj sam imala ili sam mislila da imam prijatelje,izlazili smo,plesali,zajedno plakali i smijali se,bile su to divne 4 godine ,sada su uspomene.
Nikada necu zaboraviti ekskurziju,prvo cuganje ,povratak u skolske klupe,crveni karanfil (matursko vece)zadnji dan skole kada nisam znala dali da placem ili da se radujem.Znala sam da ostavljam dio svog zivota iza sebe.
I danas kada odem u svoj grad i prodjem pored te zute zgrade,sam mi se osmijeh na licu stvori ,kroz glavu prodju prve simpatije,prvi koncerti u Skenderi sa rajom ,bjezanje sa casova,bojkota kontrolnih i svadja sa profesorima,ipak su to bili divni dani .
Necu da vas davim sa pricama iz skolske klupe,to cu nekom drugom prilikom.U srednjoj sam imala ili sam mislila da imam prijatelje,izlazili smo,plesali,zajedno plakali i smijali se,bile su to divne 4 godine ,sada su uspomene.
Nikada necu zaboraviti ekskurziju,prvo cuganje ,povratak u skolske klupe,crveni karanfil (matursko vece)zadnji dan skole kada nisam znala dali da placem ili da se radujem.Znala sam da ostavljam dio svog zivota iza sebe.
I danas kada odem u svoj grad i prodjem pored te zute zgrade,sam mi se osmijeh na licu stvori ,kroz glavu prodju prve simpatije,prvi koncerti u Skenderi sa rajom ,bjezanje sa casova,bojkota kontrolnih i svadja sa profesorima,ipak su to bili divni dani .
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
uf..zato sta mi je osmi razred bio prestrasan pa sam imala dojam da se samo zelim ubit.. :huh: alda..kod mene nista nije obicno..kad ja nisam obicna..Danielle je napisao/la:belly kod tebe uvijek veselo i burno izgledabelly_dancer je napisao/la:nesjecam se bas svoje prve godine srednje skole..bila sam vecinu pijana

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
belly_dancer je napisao/la:uf..zato sta mi je osmi razred bio prestrasan pa sam imala dojam da se samo zelim ubit.. :huh: alda..kod mene nista nije obicno..kad ja nisam obicna..Danielle je napisao/la:belly kod tebe uvijek veselo i burno izgledabelly_dancer je napisao/la:nesjecam se bas svoje prve godine srednje skole..bila sam vecinu pijana
ti zivis kvalitetno

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
ma cjela sam ja kvalitetna..samo nisam bila dobra u osnovnoj..tad mi je kvaliteta bila na nuliDanielle je napisao/la:ti zivis kvalitetnobelly_dancer je napisao/la:uf..zato sta mi je osmi razred bio prestrasan pa sam imala dojam da se samo zelim ubit.. :huh: al da..kod mene nista nije obicno..kad ja nisam obicna..Danielle je napisao/la: belly kod tebe uvijek veselo i burno izgleda

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
Joj sjecam se sada i nekih osnovnoskolskih dana...imali smo saljive vikende svaki razred je morao osmisliti skeceve i zezanje...uvijek smo pobjedivali. decki su nam bili fenomenalni...izvedba im je licila na "Top listu nadrealista" a najbolja mi je bila pjesma "New èizmaci"...Kupio sam new èizmake..... Eh lijepi su to bili dani...
Sjecam se i zabavne veceri za oprostaj od osnovne skole, moja skola se zvala "Bratstvo i jedinstvo" (hehhhehe takvih vise nema)...imali smo ples...za kraj smo otplesali svi zajedno kroz cijelu skolu...zabava nije ni tada zavrsila, nakon toga se uzela gitara i otislo se na plazu (Ispod bazena...skola nam je bila na Kantridi, blizu mora) i jos dugo u noc se sviralo i pjevalo
Sjecam se i zabavne veceri za oprostaj od osnovne skole, moja skola se zvala "Bratstvo i jedinstvo" (hehhhehe takvih vise nema)...imali smo ples...za kraj smo otplesali svi zajedno kroz cijelu skolu...zabava nije ni tada zavrsila, nakon toga se uzela gitara i otislo se na plazu (Ispod bazena...skola nam je bila na Kantridi, blizu mora) i jos dugo u noc se sviralo i pjevalo
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!