* Smijesni tekstovi *

Sve sta je smijesno na internetu...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
dugi_74
Hronicar foruma
Hronicar foruma
Kontakt:

#77 Post Postao/la dugi_74 »

PENISOVA ®ALBA

Po¹tovana upravo,

Ja, Penis, ovim putem zahtevam povi¹icu, iz sledeæih razloga:
Radim fizièki posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godi¹nje odmore. Radim u vla¾nim uslovima, na povi¹enoj temperaturi. Ne plaæaju mi prekovremeno. Moj posao me izla¾e zaraznim bolestima.

S postovanjem,

Penis.

ODGOVOR UPRAVE

Po¹tovani g. Penisu,

Nakon pa¾ljivog pregleda va¹eg pisma, uprava je odbacila va¹ zahtev za povi¹icom, iz sledeæih razloga:
Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Èesto ne slu¹ate nareðenja uprave. Ne ostajete na naznaèenim pozicijama i èesto poseæujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi poèeli da radite. Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu. Èesto ne po¹tujete neophodna sigurnosna pravila (no¹enje za¹titne odeæe i sl.). Penzionisaæete se mnogo pre nego ¹to napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseæi dve sumnjive vreæe.

S po¹tovanjem,

Uprava

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#79 Post Postao/la Bijesanpuz »

Lièna/osobna karta bosanca

ON
Ime i prezime: Meho Hadzimultietnicki
Mjesto rodjenja : Bivsa Jugoslavija
Znak u horoskopu : STOP. Podznak : radovi na cesti.
Koji automobil vozite : Vozio, jarane, vozio dok ga nisu ukrali.
Idete li na fitnes : Svako jutro i popodne dizem po pet fildzana kahve od tacne do usta.
Omiljeni muzicar : Hepokova Loza - ona pjeva, a ja samo otvaram usta. Onda, Elektrodistribucija - kad mi oni odsviraju racun, ne mogu prestat da igram dva mjeseca.
Sta morate imati u frizideru : Struju.
Sport : Dizanje kredita na guzove na tri godine. Hrvanje sa platom na prepone.
Omiljena hrana : Snicla - jer je mogu tucati do mile volje.
Pice :Antialkoholicar - ne pijem bez meze vec 20 godina.
Najdraza zemlja :Koju ne moram kopat.
Postoji li licnost koja vas fascinira : Fascinira me svaki muskarac koji je, gluho bilo, bez ruku, jer ne mogu da shvatim kako se pocese kad ga zasvrbe jaja.
Koji broj cipela nosite : Uvijek isti.
Ko brine o vasem imidzu : Moja plata. Ona je imidzionicar : sad je vidis, sad je ne vidis.

Na sta najvise trosite novac : Na prvi i drugi u mjesecu. Treceg mi vec nestane.
Kupujete li na pijaci : Kad imam para.
Koji posao volite : Volim, ali dzaba ga volim.
Da niste to sto jeste, sta bi ste bili : Puz - on ne mora dizat kredit da napravi kucu.
Imate li kucnog ljubimca : Imam i to puno. Stalno ih pustam, ali svi ukucani moje kucne ljubimce zovu vjetrovima tj. prdim.
Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Jednom sam primjetio pa mi je pao mrak na oci.
Koji je vas zivotni moto :sam pao sam se ubio.
Vas najbolji prijatelj je : Srednji prst, jos me samo on nije
iznevjerio i vazda se mogu pouzdati u njega kad ga trebam
pokazat'.
Na sta / koga ste slabi : Na racun od Elektrodistribucije.
Gdje ljetujete : Ja sam povratnik pa ne ljetujem, nego cijele godine kampujem

ONA
Ime i prezime : Fahira Hadzimultietnicka.
Mjesto rodjenja : Inkubator.
Znak u horoskopu : A bogami - mahnitura.
Koji automobil vozite : Moj muz vozi, a ja guram da upali.
Idete li na fitnes : Sto bi mi isli kad ni on kod nas ne dolazi.
Omiljeni muzicar : Eskpress lonac, jer ja pjevam dok on zvizdi.
Sta morate imati u frizideru : Freon i sijalicu da se upali kad ga otvorim.
Sport : Dizanje fasunga na crtu, Centrifuga.
Omiljena hrana :Koja nije kupljena na crtu u piljari.
Pice : Seven hop.
Najdraza zemlja: Sta ja znam, moja, eto, hajde, Vijece Evrope.
Postoji li licnost koja vas fascinira : Moj muz - 20 godina mu govorim da ne pisa po dasci od solje, ali dzaba, vazda cistim iza njega.
Koji broj cipela nosite : Jedne u tri godine.
Ko brine o vasem imidzu : Amidza, ali od kako mi je amidza iz Amerike presto slati para, niko.
Na sta najvise trosite novac: Na toalet papir - mjesecno proguramo kroz guzicu 500 maraka, i sve stane u tri paketa toalet papira.
Kupujete li na pijaci : Da kucnem u drvo - dvaput sam kupovala ovaj mjesec.
Koji posao volite : Kako cu ga volit kad ga nemam.
Da niste to sto jeste, sta bi ste bili : Djevica. Neudata.
Imate li kucnog ljubimca : Feri - cini cuda kod svakog pranja.
Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Kljesta, to jest jesu li ga poslali iz Elektrodistribucije da nam skljuci struju ili nisu.
Koji je vas zivotni moto : Ne pisaj uz vjetar?
Vas najbolji prijatelj je : Ima nekoliko godina to je moj muz. Sve se vise ponasa prema meni samo kao prijatelj.
Na sta / koga ste slabi : Na svekrvu. Odma' mi pozlije od nje.
Gdje ljetujete : Ima desetak godina vazda polupansion ispred televizora.
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#82 Post Postao/la sabinax »

ZA©TO? - za mu¹karce....................................hehhehehe

1. Za¹to mu¹karci bivaju pametniji za vrijeme sexa?
(zato ¹to se prikljuèe na genija)
2. Za¹to ¾ene ne trepnu za vrijeme sexa?
(nema dovoljno vremena)
3. Za¹to je potrebno 1.000.000 spermiæa za oplodnju 1 jaja?
(ne pitaju za put kojim treba krenuti)
4. Za¹to mu¹karci hrèu dok le¾e na leðima?
(jer im jajca padnu preko ¹upka i zaèepe odvodni ventil)
5. Za¹to mu¹karci imaju veæi mozak od psa?
(da se nebi javno trljali o ¾enske noge)
6. Za¹to je Bog stvorio mu¹karca prije ¾ene?
(prvo radi¹ predlo¾ak na temelju kojeg napravi¹ konaènu verziju)
7. Koliko je mu¹karaca potrebno da se spusti daska WC-a?
(nije poznato.....buduæi se to jo¹ nije dogodilo)
8. Za¹to je Bog poslao mu¹karca na zemlju?
(vibrator ne mo¾e kositi travu)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

dugi_74
Hronicar foruma
Hronicar foruma
Kontakt:

#84 Post Postao/la dugi_74 »

®enska guza moli preme¹taj

Dole gde se ja nalazim, potpisana guzica, molim da se razmotre tegobe i moj polo¾aj u sledeæim nepravilnostima:

1. Svi me ugnjetavaju i sede na meni
2. Uvek sam u tami i ne vidim ni sunca ni meseca
3. Nemam pravo glasa, a kad se oglasim svi protestvuju
4. U higijenskom sam pogledu na zadnjem mestu
5. Zadnja primam ¹tampu i to zgu¾vanu
6. Moja najbli¾a kom¹inica prima meso, a ja preraðevinu
7. Mojoj kom¹inici stalno dolaze novi gosti pa me uznemiravaju
8. Kad dolaze kod nje ve¹aju torbu na moja vrata i time mi èine uzurpaciju poseda
9. Na stepeni¹tu nema svetla, pa se gosti moje kom¹inice èesto zalete i na moja vrata

U uverenju da æe naslov uzeti na razmatranje moju ¾albu i doneti povoljno re¹enje, zahvaljujem se u ime svih ¾enskih guzica.

Dole potpisano:
D U P E

bosanka100
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#85 Post Postao/la bosanka100 »

101 Razlog zasto je pivo bolje od ¾ene

1. U pivu mo¾e¹ da u¾iva¹ ceo mesec. 2. Mrlje od piva se lako peru. 3. Pivo ne mora¹ da izvodi¹ na piæe i veèeru. 4. Tvoje pivo æe te strpljivo èekati u kolima dok gluvari¹ okolo. 5. Kad tvoje pivo splasne sve brige su ti pro¹le. 6. Pivo nikada ne kasni. 7. Pivo ne izluðuje ako tra¾i¹ drugo pivo. 8. Ako je ru¾no, pivo mo¾e¹ skloniti bilo gde. 9. Sa piva se skida etiketa vrlo lako. 10. Kad odlazi¹ u bar, siguran si da mo¾e¹ trgnuti bar jedno pivo. 11. Pivo nikada nema glavobolju. 12. Po¹to popije¹ pivo, za bocu uvek mo¾e¹ dobiti jo¹ neki dinar. 13. Pivo se neæe rasplakati ako doðe¹ kuæi sa jo¹ jednim pivom. 14. Ako u¾iva¹ u pivu na pravi naèin, uvek æe ti biti bistra glava. 15. Pivo uvek le¾e lako. 16. Pivo mo¾e¹ da deli¹ sa svojim prijateljima. 17. Za noæ mo¾e¹ skinuti i vi¹e piva, a da se oseæa¹ dobro. 18. Uvek mo¾e¹ biti siguran da si prvi koji otvara bocu piva. 19. Pivo je uvek vla¾no. 20. Pivo nikada ne insistira na jednakosti. 21. Pivo mo¾e¹ priu¹titi javno. 22. Pivo se ne brine ako se vraæa¹ kasno. 23. Ladno pivo je dobro pivo. 24. Pivo se ne mora prati da bi imalo dobar ukus. 25. Ako promeni¹ pivo ne mora¹ da plaæa¹ alimentaciju. 26. Lepota piva nije samo povr¹inska. 27. Su¹tinski kvaliteti piva lako se prepoznaju po etiketi. 28. Kad pivo peni zna¹ da nema besnilo. 29. Intelektualne vrednosti piva su nebitne. 30. Nijednom pivu ne smeta dim. 31. Nijedno pivo nema pokvaren zub. 32. Kad startuje¹ pivo zna¹ da te neæe odbiti. 33. Preko piva ne mo¾e¹ da dobije¹ ni jednu veneriènu bolest. 34. Pivu je potpuno svejedno koju muziku slu¹a¹ dok ga lju¹ti¹. 35. ©to si deblji to ti pivo bolje le¾i. 36. Ako pivo ostavi¹ nedovr¹eno neæe¹ imati bolove. 37. Pivo nema roðendan ni Dan piva. 38. Svako pivo je lako i jeftino. 39. Pivu ne smeta ako si ru¾an i glup. 40. Pivu ne smeta ako nisi materijalno situiran. 41. Ako ima¹ tremu konobar æe ti rado servirati pivo. 42. Pivo se ne linja. 43. I u najgoroj kafani se mo¾e naæi dobro pivo. 44. Kada ostavi¹ pivo siguran si da te neæe ogovarati kod drugih piva. 45. Pivo nikada nije masno. 46. Svako pivo pada na isti pokret ruke. 47. Pivu je potpuno svejedno kada æe¹ ga popiti. 48. Pivom mo¾e¹ neka¾njeno da gaða¹ prolaznike sa prozora. 49. Pivo uvek ima kondiciju i raspolo¾enje. 50. Svako pivo ima uzak grliæ. 51. Zbog piva mlaðeg od 18 godina se ne ide u zatvor. 52. Ako si na ulici grub sa pivom niko te neæe premlatiti. 53. Pivo mo¾e¹ da vodi¹ i na kartanje. 54. Pivo nikada neæe po¾eleti da igra preferans. 55. Pivo mo¾e da se koristi odmah po¹to se proizvede. 56. Pivo ne lupeta gluposti dok ga lju¹ti¹. 57. Kada spava¹ sa pivom mo¾e¹ i da hrèe¹. 58. Pivo nema roditelje ni agresivne prijatelje. 59. Ne mora¹ da stavi¹ gumicu u usta kada pije¹ pivo. 60. Ako prospe¹ tuðe pivo, vlasnik æe rado prihvatiti da ga èasti¹ drugim. 61. Ako ima¹ dva piva istovremeno ne mora¹ da gleda¹ na sat. 62. Pivu ne smeta ako si pivopija. 63. Pivo nikada ne mo¾e da zaglavi. 64. Na pivo se nikada ne skupljaju muve. 65. Pivo uvek ima vremena i nikada nema obaveza. 66. Pivo nikada nije suvi¹e maljavo. 67. Ako pije¹ crno pivo neæe¹ imati problema sa K.K.K. 68. Uvek mo¾e¹ da dobije¹ pivo od prijatelja. 69. Nijedno pivo ne do¾ivi da bude staro i ru¾no. 70. Pivo nema ni¹ta protiv mu¹kih ¹ovinista. 71. Pivo je uvek u providnoj ambala¾i. 72. Pivo ne gunða ako si sadista. 73. Od jednog piva jo¹ niko nije dobio infarkt. 74. Pivo se ne buni kad si pijan. 75. Pivo nema usaðene moralne norme. 76. Pivo je gluvonemo i povodljivo. 77. U sluèaju potrebe mo¾e¹ upotrebiti i staro pivo. 78. Pivo nikada samo sebi ne di¾e cenu. 79. Pivo nikada ne suprotstavlja svoje mi¹ljenje tvom. 80. Pivo te nikada neæe dovesti u isku¹enje da ga prospe¹. 81. Za otvaranje svakog piva potrebno je sasvim malo napora vremena i nerava. 82. Pivo uvek zna ¹ta hoæe (da bude popijeno) i to ne skriva. 83. Pivo uvek ispunjava sve ¹to od njega mo¾e¹ oèekivati i pri tome se ne buni. 84. Kad pije¹ pivo sve dr¾i¹ u svojim rukama. 85. SAM odreðuje¹ dinamiku. 86. Pivo se neæe uobraziti ako mu poka¾e¹ koliko ti je stalo do njega. 87. Pivo mo¾e¹ kad hoæe¹ a ¾enu kad mo¾e¹. 88. Lo¹e pivo uvek mo¾e¹ zameniti boljim. 89. Pivo æe biti zadovoljno nezavisno od poze u kojoj ga cepa¹. 90. Ako ti se pivo ne sviða mo¾e¹ neka¾njeno da ga prospe¹. 91. Nijedno pivo se ne otima kad po¾eli¹ da ga popije¹. 92. Pivu ne smeta ako neko posmatra dok ga obraðuje¹. 93. Pivo ne poplavi kad ga prospe¹ po podu. 94. Da bi popio pivo potreban i dovoljan uslov je da odstrani¹ èep. 95. Nije protivzakonito biti vlasnik gajbe piva. 96. Ako ¾estoko navali¹ pivo ti neæe sasuti suzavac u lice. 97. Uz pivo ti nikad ne mo¾e biti dosadno. 98. Pivo mo¾e¹ da pije¹ uvek, bez obzira na starost. 99. Pivo ne mo¾e da te izblamira u dru¹tvu. 100. Pivu je dovoljna jedna fla¹a. 101. Pivo ne insistira na romantici pre nego ¹to ga otvori¹
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#87 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Kontrolni iz Njemackog
prevedi pricu

Odgovori