Kako pisati na forumu?
Imam i ja jedno pitanje
....za malo iskusnije, zanima me zasto svaka tema nema ...tamo kada se pise odgovor "browse"....kako se to ubacuje, dali kada se otvara tema ili nekako drugacije....evo recimo na OFF toga nema a u "sta trenutno slusate" ili cak ovdje na ovoj temi da .....
Neka mi neko objasni i ako moze da u OFF ubaci tu mogucnost jer cesto pozelim staviti sliku na laksi nacin...ali kad vidim da nema te mogucnosti onda mi se ne da

Neka mi neko objasni i ako moze da u OFF ubaci tu mogucnost jer cesto pozelim staviti sliku na laksi nacin...ali kad vidim da nema te mogucnosti onda mi se ne da

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- Baraba-it
- Los Korisnik/ Banovan Korisnik
vidovita_dzemila je napisao/la:kako mogu napraviti da mi umjesto linka pi¹e ¹ta je na tom linku. npr kopiram link neke pjesme i umjesto njega mi pi¹e npr naziv pjesme ili izvoða¹ ili ne¹to deseto plavim slovima
POGLEDAJ OVDE

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ne moras ... zaista, ne moras brisati zagradu, Vidovita :baa:vidovita_dzemila je napisao/la:UPUTSTVA
joj ¹to je ovo komplikovano. neæu nikad zapamti. moram brisati zagradu staviti = pa / pa zagradu aaaaaaaa
- Baraba-it
- Los Korisnik/ Banovan Korisnik
KLJIK OVDEsabinaX je napisao/la:ej a kako napravite ono kada je neka pjesma sa Youtube a umjesto linka stavite tekst pijesme...to zna baraba ili becanka

Kod: Označi sve
http://www.youtube.com/watch?v=3oR7k9bz3nw
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!