Koliko ste opusteni pred partnerom???
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
belly_dancer je napisao/la:mislim da su to sve neke komponente koje cine zivot zanimljivim..ok,ajd svakom se nekad omakne,nije greda,al ucestalo..not good..
a znaci i tebi se nekad golub omakne pa odleprsa

It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
vidovita_dzemila je napisao/la: zar je pu¹tati vjetrove, èistiti nos i kakiti se pred partnerom jedini naèin da se doka¾e privr¾enost, opu¹tenost i bliskost?
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
dzemkic, evo :poz: za ovo! al me nasmija!
pa kao sto je je papaya cini mi se rekla sto si duze s partnerom i bolje ga poznas, to si opusteniji. tako je bar kod mene i smatram to normalnim. nema tu neke glume i foliranja. ja to ne volim.
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
jao pa salila sam se..govorim opcenito..BijesanPuz je napisao/la:belly_dancer je napisao/la:mislim da su to sve neke komponente koje cine zivot zanimljivim..ok,ajd svakom se nekad omakne,nije greda,al ucestalo..not good..
a znaci i tebi se nekad golub omakne pa odleprsa...
![]()
dosad se jos nije desilo..a sta ce bit..

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
Nadam se da si procitao prvi post da vidis o cemu se toèno radihamid_islam je napisao/la:Ja nikako nemogu biti opu¹ten zato ¹to sam mu¹ko tu nema opu¹tanja jer sam u principu aktivan ¹to se toga tièe. (logièno)

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!