Ponovo se sunce umiljava zori i novom danu.
Zracima polica travu dugu nose, a ja se sjecam ko' da juce bje¹e,
kad' si maslaèke stavljao u kose.
I sve je isto kao nekad davno, zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema, a tebe nema.
Svuda se èuju pjesme kopaèa i frule zov.
Vodono¹a vodu sa izvora nosi, a ja se sjeæam ko' da juèe bje¹e, kako smo po livadi trèkarali bosi.
I sve je isto kao nekada davno,zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema, a tebe nema.
Fenjere svici lagano pale, spu¹ta se mrak.Na poèinak idu jaganjci bijeli, a ja se sjeæam ko da juèe bje¹e, kako smo se nekad ti i ja volili.
I sve je isto kao nekada davno, zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema, a tebe nema.....
Poruka vasoj ljubavi !!!
za ljubav ispijam
saMeli
Osjecam da si tu.....iako nismo skupa.... :srce lupa:
Ti znas da ja imam svoje principe...treba sve zasobom ocistiti...prije nego sto krenem dalje....Kada to bude u redu...bicemo skupa.....
i ako budemo skupa imaces...... najidealniju zenu na svijetu...to ti obecavam....
VOLIM TE NAJVISE NA SVIJETU....... :inlove:
Ti znas da ja imam svoje principe...treba sve zasobom ocistiti...prije nego sto krenem dalje....Kada to bude u redu...bicemo skupa.....
i ako budemo skupa imaces...... najidealniju zenu na svijetu...to ti obecavam....
VOLIM TE NAJVISE NA SVIJETU....... :inlove:
- bosanka100
- Hronicar foruma
- bosanka100
- Hronicar foruma
ej ljubavi moja pro¹la kome li si dobro do¹la? 

Zadnja izmjena: bosanka100, dana/u 29 Maj 2008 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu