pasa74 je napisao/la:ho's nam dati? [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
Dati, dati, nego sta. Povratka nema!!!! [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
hami je napisao/la:E ba ovako ti je komentar jedne od èlanova to je moje obrazlo¾enje.
Morate imati na umu da je ovo forum i da neke stvari su Privatne ali isto tako da je sve ovdije virtualno ali ako bude realnih kontakata ICHALLAH biæe ono ¹to bude bilo. To allah najbolje zna i ako mo¾da doðe do realnih kontakata.
A ¹to se tièe mene i selme jeste mi jesmo veoma bliski prijatelji i veoma se obo¾avamo jer se sla¾emo jako po pitanju razmi¹ljanja, i pogleda na ¾ivot. Sad u toj prisnosti na¹oj logièno je da ima emocija itekako da ih ima to ja priznajem naravno ali ima i kod drugih tako kada uzmemo u obzir kompletan na¹ odnos mi jeste izgledamo ovdije kao virtualini forumski par. i vjerujem da bismo bili i realni par veoma dobar par ali to je veæ kao ¹to selma ka¾e Privatna stvar i to je to mislim da sam dovoljno obrazlo¾ijo svoje mi¹ljenje i nadam se da se i selma samnom sla¾e????? :inlove: