Niski tlak
- bosanka100
- Hronicar foruma
Niski tlak
Imam problema sa niskim tlakom, stalno mi je nizak....
ima li ko kakve savjete sa povisavanje???
znam za treba slano jest....
ima li ko kakve savjete sa povisavanje???
znam za treba slano jest....
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- bosanka100
- Hronicar foruma
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
- bosanka100
- Hronicar foruma
eh da, onda bi bio normalniBijesanPuz je napisao/la:MA mogli bi se vas dvoje skontat... pa da dobijete onak oboje umjeren![]()
![]()
A ne znam bas.. pitat cu mamu... ona zna![]()
![]()
srecom nemam problema stim

pitaj mamu
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- bosanka100
- Hronicar foruma
ma oce, cim te moja maca dohvati :chuckel:Danjel je napisao/la:Ma sumnjam da bi se i kod mene tad spu¹tao,hehe,tlak....BijesanPuz je napisao/la:MA mogli bi se vas dvoje skontat... pa da dobijete onak oboje umjeren![]()
![]()
A ne znam bas.. pitat cu mamu... ona zna![]()
![]()
srecom nemam problema stim
Re: niski tlak
Svasta!
Nekada se niski tlak reflektira kroz tupi bol u potiljku..
U tim slucajevima,popijem kafetin i odmah za njim oko 3-3,5 dcl kafe..
zatim prilegnem i usutim se desetak minuta.. i to bi bilo to ..prodje..
Nekada se niski tlak reflektira kroz tupi bol u potiljku..
U tim slucajevima,popijem kafetin i odmah za njim oko 3-3,5 dcl kafe..
zatim prilegnem i usutim se desetak minuta.. i to bi bilo to ..prodje..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Pri stanju osjecaja malaksalosti, narusenosti sluha, glavobolje popracene pojavom crnila pred ocima, osjecaju da se tone - popiti cashu jako slane vode (skoro kao gorkog ukusa) i leci.
Kuda idu ljudi kao ja ...
Nizak pritisak je cesto pratioc slabokrvnosti ili malokrvnost..To je nekada bio slucaj kod mene...nisko zeljezo u krvi mi je stvarlo te probleme..Ako Vam se to desi , je razlog da posjetite kljekara i kontrolisete krv...
Kakvi su siptomi ..bolovi u glavi..lose se osjecate,,imate osjecaj da lebdite,svakog momenta da ce te izgubiti svijest...
Vec su neki rekli sta raditi..piti puno tecnosti,ili casu rastvora vode i soli..leci i dici noge visoko u vis....
Kakvi su siptomi ..bolovi u glavi..lose se osjecate,,imate osjecaj da lebdite,svakog momenta da ce te izgubiti svijest...
Vec su neki rekli sta raditi..piti puno tecnosti,ili casu rastvora vode i soli..leci i dici noge visoko u vis....