Zelje i mogucnosti???
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Megaskotica
- Hronicar foruma
ekranka1 je napisao/la:zelje one vece sam ossigurala i smatram da jos par godina rada i sve cetiri u zrak
sto se tice poslovnog plana ,stvarno se vise ne zelim exponirati..
dokazala sam da mogu..
privatno ,pa eto mozda jos jedno dijete
i smatram da je onda moja misija sa zeljama gotova
cestitam na ostvernim zeljama ,samo si se malo preracunala..ovo nisi planirala

na ja..sad imas druge zelje pretpostavljam :chuckel:
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Za razliku od ostalih ja sam vec u 8. razredu osnovne skole znala sta zelim studirati i gdje. Odnosi s javnoscu i trzisno komuniciranje u Ljubljani.
Ma da je malo ko vjerovao da cu uspjeti, jer studij kosta a i tezko je doci do toga fakulteta (samo 45 jih primaju u cijeloj SLO), ja u oktobru kupim svoje stvari I ODLAZIM NA STUDIJ!!!! :mir:
Ma da je malo ko vjerovao da cu uspjeti, jer studij kosta a i tezko je doci do toga fakulteta (samo 45 jih primaju u cijeloj SLO), ja u oktobru kupim svoje stvari I ODLAZIM NA STUDIJ!!!! :mir:
Zeljela bih vise putovati, za pocetak zeljela bih proputovati Europu, ali mogucnosti su slabe...prvo materijalno, drugo vremenski, trece drustveno (mada da ima ovo prvo i drugo...ne bih se bojala ni sama ostvariti tu svoju zelju)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Re: Želje i mogućnosti???
Mogucnosti da se ostvare moje zelje uvijek su bile OGROMNE...potrebno je samo da pozelim..i odmah znam da cu to i ostvariti...
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Re: Želje i mogućnosti???
Uglavnom želim stvari za koje postoje realne mogućnosti za njihovo ostvarenje, mada se nekad ni kao takve ne ostvare ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...