To svom æaæi reci , mo¾da te i poslu¹a !Mic_Sokoli je napisao/la:Biste gijaaaaaaaa,hani polako ,sta si se zaletio.
Ako su tebi braæa, meni nisu i ako su to za tebe insani , neka su , to su za mene prikaze !Mic_Sokoli je napisao/la:
Vidi sta je stvar,ti kao prvo nisi tolerantan prema braci koja POKUSAVAJU da zive po pravilima Islama,a ne bosnjackog,africkog ili bilo kakvog Islama.Lazes na bracu kao da si srbin jebote,ugradis jednu istinu a ostalo ti je sve laz.U saudijskoj Arabiji,se ta braca koja zive izvorni islam bore protiv tih Vladara i nikako ih ne podrzavaju.A ti i dalje tvrdis suprotno,isti si Bush,kad je svjet lago da Sadam ima veze sa Al-kaidom,iako su oni u sustini bili zestoki neprijatelji jedni drugima.
To je samo dokaz da ne zna¹ za¹to postoje uleme , islamske zajednice i mezhebi !Mic_Sokoli je napisao/la: Sto bolan stalno zapinjes za Islamsku zajednicu,nema Islamska zajednica takvu ulogu kod Muslimana kao sto je npr Papa ima u Katolicizmu,da je nepogresiv,da je bozji predstavnik na zemlji i tako to.
Jasno mi je - to sam postavio gore - prija¹nji post , to isto govore vehabije i tek sad shvatam da si i ti u njihovom talu !Mic_Sokoli je napisao/la:
Stalno spominjes Mevlud,konto ti nekonto,Mevlud u Islamu nema nikakve osnove,to su sektaska posla.
D¾uma je po na¹ki PETAK ,......... ¹ta si s petkom htio reæi ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Muslimani imaju samo dva praznika,tj tri,Ramazan-Bajram i Kurban-Bajram,dzuma ti isto dodje kao praznik,
Vehabijski , jelde , de mi ga poka¾i !Mic_Sokoli je napisao/la:
ima hadis u vezi toga no nije mi pri ruci.
Èudan ti je taj Kur`an , gdje si to na¹ao ?Mic_Sokoli je napisao/la: A i da jeste,ti ipak ne bi vjerovao,bojim se da si ti od onih za koje Allah u Kuranu kaze,a i da stepenice za nebo stvorim,oni koji ne vjeruju reci ce da je to neka carolija i nece povjerovat jer su njihova srca, zapecacena.
Proèitaj jo¹ jednom ovdje http://www.znaci.com/islam_u_drustvu/kr ... 148_0.htmlMic_Sokoli je napisao/la:
Stalno pricas protiv tih Ljudi,koje nazivas Vehabijama,a njihove osobine su Bogobojaznost,Lijep Ahlak,tihi su kad pricaju,postuju Allahove zakone,zovu na dobro a odvracaju od zla,ophadjaju se sa zenama,bas onako kako im je Allah nalozio.
Ti o njima ni¹ta ne zna¹ , niti o samom sebi - haman !
Poznato mi je kod vehabija i kod ©iptara da je najstariji glava porodice , kod mene nije tako - svako odgovara za sebe i za svoje postupke , pogotovo ako je neko punoljetan.Mic_Sokoli je napisao/la: Ti si sa brojnim upisima ovdje pokazao svoj karakter i stime dokazao ispravnost tog Allahovog zakona,dok ti ides na more da paris oci,i da ih drugi pale na tvoju zenu i djecu,i to pravdas stime da ste svi punoljetni,
Pitam se jel ima¹ dozvolu od svog oca da ovako o meni pi¹e¹ ?
La¾e¹ , ako po¹tuju , ¹to ¾ene nemaju slobode, veæ ne smiju nigdje mrdnuti ?!Mic_Sokoli je napisao/la:
ti Ljudi kojima si zestok protivnik postuju zene u skladu sa Allahovim zakonima.
Blizak je tvoj babo - pa vidi kako je , jesil sad sretan !?Mic_Sokoli je napisao/la: Blizak si Hajvanima,
Nek ti bog dadne pamet a meni zdravlje i ja sam sretanMic_Sokoli je napisao/la:a i zivotinje imaju pravila,u instinktu sagradjena,dok bi ti sve p...... sto nije na tri na grani.Ti izgleda da si bas onaj stari Manijak,sto nema ni dina ni imana,perverzenjak.
Dokle je svijet doso,Haram okrecu u Hallal,a Hallal ismijavaju.