pa zasto se oglasavas onda?diisaaa je napisao/la:ne razmisljam o tome
pssttttt
Ko kaze...?? da pada...Ta moja ploca stojace do kraja zivota..... :inlove:IrMa26 je napisao/la:to znaci ovo pada u vodu :chuckel:Ra-Ja je napisao/la:Na prvom mjestu...prijateljstvo...ljubav.....i obostrana zelja ZA USPJEH TOG BRAKA....![]()
Sve mora biti ukalkulisano.... :-k
jer tvoja lozinka je bog
slazem se s tim. stvar je isto u tome sto se dosta bracnih parova opusti u braku. tj. ne vodi racuna o izgledu. zapostavi partnera, itd. mislim da se svaka veza, a posebno brak treba njegovati. znati partnera iznenaditi, prirediti mu nesto fino. mnogo toga skupa poduzimati itd. na to sigurno mnogo utice koliko su partneri jednaki, tj. da sli su zainteresovani za iste stvari. takodjer svako treba imati svoju neku slobodu. znaci da se i jedna i druga strana moze sastati sa prijateljima ili izaci s njima kad im je volja, bez toga da se druga strana naljuti ili da je ljubomorna, itd.xxx_Alma_xxx_29 je napisao/la:Iskrenost,postovanje i LJUBAV
Jer ako nisi iskren prema svojoj voljenoj osobi tu nema braka a ni ljubavi [-X [-X [-X [-X [-X
Slazem se svim gore napisanim =D>paparaci je napisao/la:slazem se s tim. stvar je isto u tome sto se dosta bracnih parova opusti u braku. tj. ne vodi racuna o izgledu. zapostavi partnera, itd. mislim da se svaka veza, a posebno brak treba njegovati. znati partnera iznenaditi, prirediti mu nesto fino. mnogo toga skupa poduzimati itd. na to sigurno mnogo utice koliko su partneri jednaki, tj. da sli su zainteresovani za iste stvari. takodjer svako treba imati svoju neku slobodu. znaci da se i jedna i druga strana moze sastati sa prijateljima ili izaci s njima kad im je volja, bez toga da se druga strana naljuti ili da je ljubomorna, itd.
ali mislim da je povjerenje temelj svega