Ljubav preko neta ...
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
...
...hej hvala vam na podrsci...upoznali smo se uzivo,ja i taj moj s neta,he,he i znate sta zaista se nisam razocarala i sve je moguce...jer vec smo se culi ranije preko msn-a tako da smo se u neku ruku vec poznavali,dosta smo slicni ali i dosta razliciti ali to se nekako nadopunjava za sada je sve u dure jos se cujemo a i vidimo kad mozemo... ::]:
Iskreno receno nevjerujem u takvu ljubav - mislim da je problem da je svako anonyman i moze da rekne stagod hoce pa ti vjerovo ili ne!
Na drugoj strani se vidi da ima toliko budala na internetu i cini mi se da ih sve vise i vise ima!
Sigurno da moze da ima ljudi sto to uspju - takvu ljubav da vode - takvim zelim sve naljbolje ali ja nevjerujem u ljubav preko interneta!
eto - ako bude gresaka u textu - izvinjavam se
Na drugoj strani se vidi da ima toliko budala na internetu i cini mi se da ih sve vise i vise ima!
Sigurno da moze da ima ljudi sto to uspju - takvu ljubav da vode - takvim zelim sve naljbolje ali ja nevjerujem u ljubav preko interneta!
eto - ako bude gresaka u textu - izvinjavam se

- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
...bila sam veliki skeptik u pitanju ljubavi preko neta, meðutim, upravo mi se desilo...upoznali smo se preko neta, chatali mjesecima, a onda se u¾ivo upoznali i to je to, ba¹ sve ¹to smo rekli jedno drugom i o èemu smo prièali se ispostavilo da je istina i da ni u èemu nismo pretjerivali...slièni smo u mnogo èemu, volimo iste stvari, jednostavno reèeno, mislim da smo roðeni jedno za drugo, jedino je problem daljina, ali kad ima¹ povjerenje i kad ti je iskrenost na prvom mjestu, onda ni udaljenost nije problem...nikad ne reci nikad... :huhu1:
ja sam pre mislela da nije moguce al eto meni se desilo, ja mog momka sam upoznala preko neta nekoliko meseca chatali i onda se upoznali u real i zaljubili
:lmao: i eto vec godinu dana smo zajedno super nam ide jedino sto smeta je daljina
al i to smo lepo resheli
al u sta ne verujem je samo kad vodis ljubav preko neta i nikad ne vidis ili nikad nisi video partnera u real, neznam al za mene je to nemoguce... al ipak ko zna mozda postoji kao sto rekla Alma vec "nikad ne reci nikad"...