Udaje lala kcerku za crnogorca.Dosao mu ovaj u kucu sa svojim ocem da prose djevojku.Tata crnogorac poce da hvali svog sina:viðe ðetiæa ka od brda odvaljen viðe junaka od malih sam ga nogu kuburi ucio taj se vala jos ne rodi od kog bi se on uplasio soko moj.
Laki sve neprijatno hoce i on da pohvali svoju kcerku vajka se on tako u sebi pa ce odjednom:
Ta ni nasa Mara nije neka ¹u¹a ...znate ko god da je s njom spavao jo¹ se niko nije po¾alio
Vicevi
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
papaya je napisao/la:Doveli Italijani prvi put magarca u Crnu Goru, i kako crnogorci nikad prije nisu vidjeli takvu zivotinju dovedu najstarijeg i naiskusnije Crnogorca da im ka¾e o kakvoj se zivotinji radi.Dosao stari crnogorac i gleda..gleda.. gleda pa ka¾e znate ljudi ja sam prosao svijeta od Bara do Danilovgrada ali ovakvu zivotinju nisam prije vidjeo...ali ipak mislim da je ovo zec od sto godina

Sjedi èovjek na ulici pored korpice sa sjemenkama od jabuka.
Dolazi pandur i pita ga :
¹ta ti je to?
ni¹ta prodajem sjemenke od jabuka.
A èemu to slu¾i?
Pojede¹ jednu i bude¹ pametniji.
a po¹to ti je to?
25 dinara komad.
Daj jednu da probam.Sad mi pade na pamet pa za 25 din sam mogao kupiti kilo jabuka i da dobijem 20 sjemenki umjesto jedne.
Eto vidi¹ veæ djeluje!
U pravu si daj jo¹ dvije
Dolazi pandur i pita ga :
¹ta ti je to?
ni¹ta prodajem sjemenke od jabuka.
A èemu to slu¾i?
Pojede¹ jednu i bude¹ pametniji.
a po¹to ti je to?
25 dinara komad.
Daj jednu da probam.Sad mi pade na pamet pa za 25 din sam mogao kupiti kilo jabuka i da dobijem 20 sjemenki umjesto jedne.
Eto vidi¹ veæ djeluje!
U pravu si daj jo¹ dvije
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
Vozio se Crnogorac u beogradskom gradskom prevozu i na jednoj stanici uðe beogradska dama. Autobus prepun i upita ona Crnogorca koji sjedi:
Je li bre, je l' ima ovde d¾entlmena?
Na to æe Crnogorac:
Ima, gospoðo, d¾entlmena, al' nema mjesta.
Kako Crnogorca zovu u Holandiji?
Van Kreveta Neide
©ta ka¾e Crnogorac kada ga napadne krokodil:
Bje¾' Lakosta bje¾'!
Hoæe Crnogorac, Englez i Amerikanac da uðu u CIA. Doðe njima èovek koji je zaposlen tamo i ka¾e im:
U onoj sobi je izdajica, morate je ubiti. Evo vam pi¹tolj.
Ode Amerikanac i okleva. Posao je posao, ali ¾ena je ¾ena i ne mo¾e da se odluèi da puca u nju. Ode Englez i uradi isto kao Amerikanac. Doðe Crnogorac i posle desetak minuta èuje se neka galama. Izlazi Crnogorac i ka¾e:U pi¹tolju su bili æorci, morao sam stolicom da je dokrajèim.
Je li bre, je l' ima ovde d¾entlmena?
Na to æe Crnogorac:
Ima, gospoðo, d¾entlmena, al' nema mjesta.
Kako Crnogorca zovu u Holandiji?
Van Kreveta Neide
©ta ka¾e Crnogorac kada ga napadne krokodil:
Bje¾' Lakosta bje¾'!
Hoæe Crnogorac, Englez i Amerikanac da uðu u CIA. Doðe njima èovek koji je zaposlen tamo i ka¾e im:
U onoj sobi je izdajica, morate je ubiti. Evo vam pi¹tolj.
Ode Amerikanac i okleva. Posao je posao, ali ¾ena je ¾ena i ne mo¾e da se odluèi da puca u nju. Ode Englez i uradi isto kao Amerikanac. Doðe Crnogorac i posle desetak minuta èuje se neka galama. Izlazi Crnogorac i ka¾e:U pi¹tolju su bili æorci, morao sam stolicom da je dokrajèim.