da bismo mogli da ih razlikujemo.

Sve moje misli dana...su proizvod iz mog zivota...Znaci to je moj zivot...connected je napisao/la:Toliko divnih, i mudrih izreka....Toliko fatalnih izjava, a pitanje je da li je itko od nas mudrih ovdje spreman zivjeti te izreke.
Jeste li pogledali australsi popularni dokumentarac ''The Secret'' ? (Nije nuzno vezano uz ljubav i sex..no..)
Sara njega obozava ..ja to znam....papaya je napisao/la:Raja, je si li vidjela da Marc Terenzi vara Saru sa nekom striptizetom...Ra-Ja je napisao/la:Sve moje misli dana...su proizvod iz mog zivota...Znaci to je moj zivot...connected je napisao/la:Toliko divnih, i mudrih izreka....Toliko fatalnih izjava, a pitanje je da li je itko od nas mudrih ovdje spreman zivjeti te izreke.
Jeste li pogledali australsi popularni dokumentarac ''The Secret'' ? (Nije nuzno vezano uz ljubav i sex..no..)
O njihovoj primjeni netreba niti komentarisati.... :-k
Tu seriju nisam gledala....neslazem se sa tom teorijom...bas.....
Dok idu po javnim kucama ...dokazano .... kod muskih je tako...ali pitanje dali kod svih...???
samo toliko...koliko si ih bila nahvalila kako su savrsen par, ma ja, svi smo mi savrseni
moja misao.......Ra-Ja je napisao/la:Sve moje misli dana...su proizvod iz mog zivota...Znaci to je moj zivot...connected je napisao/la:Toliko divnih, i mudrih izreka....Toliko fatalnih izjava, a pitanje je da li je itko od nas mudrih ovdje spreman zivjeti te izreke.
O njihovoj primjeni netreba niti komentarisati.... :-k
Tu seriju nisam gledala....neslazem se sa tom teorijom...bas.....
Dok idu po javnim kucama ...dokazano .... kod muskih je tako...ali pitanje dali kod svih...???