911-pomoc:-) pucaju nokti
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
911-pomoc:-) pucaju nokti
...ejjj drage cure, treba mi pomoc...sigurno ste mislile sta je ovo, hehe...ali jedno pitanje: radi se o noktima:-)
..ja volim da imam duge nokte, ne previse duge nego ono taman..volim da su mi lijepi i uredni, i onda stavljam francusku-manikir-u na njih:-)
........ali problem je u tome, sto mi stalno pucaju a ja neznam zasto iako koristim lak i sve to...
..da li neko od va ima neki savjet da mi da??
...bila bi jako zahvalna:-)
..nadam se da nije losha ova tema :bussi:
..ja volim da imam duge nokte, ne previse duge nego ono taman..volim da su mi lijepi i uredni, i onda stavljam francusku-manikir-u na njih:-)
........ali problem je u tome, sto mi stalno pucaju a ja neznam zasto iako koristim lak i sve to...
..da li neko od va ima neki savjet da mi da??
...bila bi jako zahvalna:-)
..nadam se da nije losha ova tema :bussi:
- leptirica-de
- Hronicar foruma
super ti je lutko tema , pogotovo sto bi i ja voljela cuti sta ostale cure imaju na to da kazu ! ja obozajem "french-manicure" ali sta ce mi , kad budu nokti samo nekoliko dana kako trebaju pa se lome, i pucaju i sve sto se najgore noktima dogoditi moze ! haha malo pretjerujem !!! salim se ,ali ozbiljno bi i ja voljela znati sta se moze protiv toga radit..ili kupit
:D

- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
hahaha...dobra si maco, lol.....mozes ti zamislti da ja koristim ``frensch manicure`` vec dvije god, bez prestanka, haha...bude mi lijepo 3-4 dana i spadne:-( i nokti u medjuvremenu pucketaju jedan po jedan...
ja sam negdje citala, da nokte treba odsjeci lipo i staviti prste u limun i drzati 30min od 1h i poslje namazati ih kremom i radit sta hoces :bussi:
to treba radit cesto...ja sam pokusala, ali ne fercera mi nesh, neznam ili ja neradim kako treba
(:
..pa zato sam postavila ovu temu nebili ko dao dobar savjetic, pa cekajmo skupa ja i ti;-)
ja sam negdje citala, da nokte treba odsjeci lipo i staviti prste u limun i drzati 30min od 1h i poslje namazati ih kremom i radit sta hoces :bussi:
to treba radit cesto...ja sam pokusala, ali ne fercera mi nesh, neznam ili ja neradim kako treba

..pa zato sam postavila ovu temu nebili ko dao dobar savjetic, pa cekajmo skupa ja i ti;-)
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
...ma neee, ba¹ super pitanjce...
...ako veæ ima¹ problema sa noktima, probaj iz Oriflame ili iz Avona sredstva za jaèanje noktiju, kao i piling, a kad skida¹ lak, nemoj koristiti odstranjivaè sa velikim procentom alkohola, nego probaj naæi ili naruèiti neki kvalitetniji, koji ti neæe isu¹ivati nokte i èiniti ih lomljivim...jednom u sedmici dana napravi kupku za nokte, stavi malo maslinovog ulja i pomje¹aj sa limunovim sokom, pa malo zagrij kupku, ali ne pretjeruj i uroni ruke, te masiraj prst po prst...ulje æe nahraniti ko¾u i nokte, a C vitamin æe ti svakako ruke uèiniti zdravima...eto, probaj draga...kiss
...ako veæ ima¹ problema sa noktima, probaj iz Oriflame ili iz Avona sredstva za jaèanje noktiju, kao i piling, a kad skida¹ lak, nemoj koristiti odstranjivaè sa velikim procentom alkohola, nego probaj naæi ili naruèiti neki kvalitetniji, koji ti neæe isu¹ivati nokte i èiniti ih lomljivim...jednom u sedmici dana napravi kupku za nokte, stavi malo maslinovog ulja i pomje¹aj sa limunovim sokom, pa malo zagrij kupku, ali ne pretjeruj i uroni ruke, te masiraj prst po prst...ulje æe nahraniti ko¾u i nokte, a C vitamin æe ti svakako ruke uèiniti zdravima...eto, probaj draga...kiss
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca