...hehehe...pa kako si ba novi kolaèiæ, vidi¹ da veæ ima¹ "titulu", dosta dobrih komentara si upisala i ba¹ si aktivna, tako da si veæ sad stari-novi èlan...kiss za tebe draga... :inlove:Alyssa_ je napisao/la:...a vidi kako je mene ovo moglo promasht, i ja sam novi kolacic, lol...
...super mi je ovdje i stranica je haos takodjer i raja ovdje...
..kizz za sviju od mene![]()
:onfire:
Novi kolacici
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
Alma_sa je napisao/la:...hehehe...pa kako si ba novi kolaèiæ, vidi¹ da veæ ima¹ "titulu", dosta dobrih komentara si upisala i ba¹ si aktivna, tako da si veæ sad stari-novi èlan...kiss za tebe draga... :inlove:Alyssa_ je napisao/la:...a vidi kako je mene ovo moglo promasht, i ja sam novi kolacic, lol...
---hehe, hvaja almice

Alma_sa je napisao/la:...hehehe...pa kako si ba novi kolaèiæ, vidi¹ da veæ ima¹ "titulu", dosta dobrih komentara si upisala i ba¹ si aktivna, tako da si veæ sad stari-novi èlan...kiss za tebe draga... :inlove:Alyssa_ je napisao/la:...a vidi kako je mene ovo moglo promasht, i ja sam novi kolacic, lol...
i da dodam.......................... a i atraktivna
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
Re: novi clan jubii
Proud_muslim je napisao/la:evo ja sam novi clan..uclanila se juce i svidio se mi forum..interesantna stranica i ako izgleda jako staromodna i naljutilo me sto se ne moze trositi html-kodove ali mi je inace drago da imam sada profil ovdje!!
Puno selama iz Danske zeli Edina :baa:![]()
..dobro nam dosla Edina i zelim ti lijepe trenutke uz nas ovdje na ovoj prelijepoj stranici sa dosta dobre raje..Puno sellama od nas i za tebe

- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
Re: novi clan jubii
...sellam i za tebe Edina i dobro do¹la...drago nam je ¹to se pridru¾ila i ¾elimo ti lijepe trenutke na bol-chatu... :biggrin:Proud_muslim je napisao/la:evo ja sam novi clan..uclanila se juce i svidio se mi forum..interesantna stranica i ako izgleda jako staromodna i naljutilo me sto se ne moze trositi html-kodove ali mi je inace drago da imam sada profil ovdje!!
Puno selama iz Danske zeli Edina :baa:![]()