Musko-Zensko prijateljstvo
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
...Da li je moguæe mu¹ko - ¾ensko prijateljstvo, a da ono ne preraste u ne¹to vi¹e s jedne ili èak s obadvije strane, da se ne poènu gajiti neka vi¹a osjeæanja?...Naravno da je moguæe...Bar je sa mnom takav sluèaj, jer imam dosta dobrih drugara sa kojima se veæ poznam dosta dugo i sa kojima idem piti kafu, razgovarati o svemu i uvijek æe biti moji drugari, kao i ja njihova drugarica... 

- bosanka100
- Hronicar foruma
s stp nebi pstojalo i to prijateljstvo.. bas imam sada s time iskustvoo.. prvo mi je se svidjeo ale kad mi je rekao da ima curu sve je se preokrenulo i sada smo najbolji prijatelji:)i nemeremo bez sebe da dugo budemo ,i sve jen¨dno drugom reknemo....i kad i ja i on imamo prijatelje..
)ap eto more i to da bude.. :onfire:

hehe imate zanimljiva mi¹ljenja
al naravno svak osudjuje na osnovu svojih iskustava 
Ovako: Prijateljstvo izmedju mmomka i djevojke moze postojati ali kakvo ? to je neko obicno drugarstvo tamo vamo, ponekad na kafu izaci malo popricati bezveze i to je to kaze ja imam puno prijateljica hehe
pa ima svako prijateljica svukud i svaka ima prijatelja to je valjda normalno ... Ali pravo prijateljstvo kao sto covjek moze imati sa jaranom dobrih kojem moze sve povjerit u vatru sa njim sto bih rekli tako isto i djevojke koje provode sa jaranicama sve zivo i sve zivo djele eh takav prijateljski odnos je nemoguc ili! je moguc al za veoma kratko vrijeme ce jedna strana da shvati da to vise nije prijateljstvo i da tu ima nekakav interes najvjerovatnije ljubavne prirode KAD TAD 
Dzaba se zavaravate al et razmilite imate li neko jarana ili jaranicu s kojom idete svukuda, djelite sve, pricate sve jedno drugom i jos mnogo toga a da vi i on/ona osjecate u tome svemu samo prijateljstvo i dokazi to !

Ovako: Prijateljstvo izmedju mmomka i djevojke moze postojati ali kakvo ? to je neko obicno drugarstvo tamo vamo, ponekad na kafu izaci malo popricati bezveze i to je to kaze ja imam puno prijateljica hehe

Dzaba se zavaravate al et razmilite imate li neko jarana ili jaranicu s kojom idete svukuda, djelite sve, pricate sve jedno drugom i jos mnogo toga a da vi i on/ona osjecate u tome svemu samo prijateljstvo i dokazi to !
Noli Turbare Circulos Meos - Ne remetite Moje krugove

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
Naravno da postoji evo jednog primjera: imam prijatelja od milja ga zovem prijateljica,povjeravamo se, cujemo se svaki dan idemo van vikendima u kino al me uvijek nagvori na muski film,idemo u kupnju al ne duzu od pola sata pa ipak je musko.
Skupa komentiramo cure i decke :biggrin: . Idemo na koncerte, kupanja, Street race obadvoje volimo aute. zakon je imati muskog prijatelja.
Nedavno je prohodao s jednom curom i odma me upoznao s njom i skompala sam se s njegovom curom, ma to je super i postoji musko-zensko prijateljstvo

Skupa komentiramo cure i decke :biggrin: . Idemo na koncerte, kupanja, Street race obadvoje volimo aute. zakon je imati muskog prijatelja.
Nedavno je prohodao s jednom curom i odma me upoznao s njom i skompala sam se s njegovom curom, ma to je super i postoji musko-zensko prijateljstvo
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik