vidovita_dzemila je napisao/la:vipere nema nikako zadnjih tema ni postova. ja juÄÂe otvorila temu kinetoza-bolest vožnje i sad je nema uopÅ¡te
nemogu je vise na zalost ubaciti, izgubila se

vidovita_dzemila je napisao/la:vipere nema nikako zadnjih tema ni postova. ja juÄÂe otvorila temu kinetoza-bolest vožnje i sad je nema uopÅ¡te
Sve pohvale za novi izgled i funkcije stranice.Viper je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:vipere nema nikako zadnjih tema ni postova. ja juÄÂe otvorila temu kinetoza-bolest vožnje i sad je nema uopÅ¡te
nemogu je vise na zalost ubaciti, izgubila se
pocetna ti je da restartiras stranicu ... lose jer onaj prijasnji je bio super ... a ovaj pa svi forumi su skoro ovakvidare__71 je napisao/la:malo vise stele i nije lose,kao sto rekoh pritisnite na "pocetna" i imate pregled mada pored toga i nije losa
istina nisam ovdje radi foruma i kada bi bila samo njegova hladnoca u pitanju vjerovatno bi davno otisao nego sam tu radi raje,trebala si danas vidjeti muke koje su svi prolazili samo da se nepredomisleprobisvjet je napisao/la:pocetna ti je da restartiras stranicu ... lose jer onaj prijasnji je bio super ... a ovaj pa svi forumi su skoro ovakvidare__71 je napisao/la:malo vise stele i nije lose,kao sto rekoh pritisnite na "pocetna" i imate pregled mada pored toga i nije losa
ma hajd daj mu priliku dok se malo nesredi jer je jos u doradi bar tak kaze viper a pored svega kada ti neko nestane sa vidika safatas ga na chatu...mislim jos neko vrijeme pa se oonda kontaj sta daljeprobisvjet je napisao/la:razumijem ih .... prije je bilo ugodno ...sad nesto bez veze
budemo vidjeli ..dare__71 je napisao/la:ma hajd daj mu priliku dok se malo nesredi jer je jos u doradi bar tak kaze viper a pored svega kada ti neko nestane sa vidika safatas ga na chatu...mislim jos neko vrijeme pa se oonda kontaj sta daljeprobisvjet je napisao/la:razumijem ih .... prije je bilo ugodno ...sad nesto bez veze