Najgora smrt
Re: Najgora smrt
Jesi ÄÂula za onaj pokuÅ¡aj samoubojstva u Beogradu,žena si nabila ÄÂavle od 10 cm u cice i u glavu..U svaku cicu po dva i jedan u glavu..Blentava ideja i eto je živa,al da je uspjela nilo bi to neÅ¡to za tvoju temu.. 

moram razmisliti koja je najgora smrt, ali mozda nesto kao ziv zakopan ili sl.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
sabinaX je napisao/la: mozda nesto kao ziv zakopan ili sl.

Citam jutros, u Vitezu je pronadjen i priveden ubica Jasmine Zolota (Vitez), ciji les je lezao u stanu 15 dana.
Svirepo ubistvo sa više uboda nožem u glavu, te silovanje, od strane dvadesetdevetogodisnjaka (priznao je ubistvo)
joooj, uzasa

Zadnja izmjena: im_ex, dana/u 15 Okt 2008 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kuda idu ljudi kao ja ...
uh a ziv spaljen, brrrr
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Bilo kakva "spora" smrt..
Ubistvo, ako se odma umre i nije strasno.. ali recimo, tuce do smrti, utapanje, gusenje, ziv zakopan, i slicno.. to je najgore.. jer imas vremena da razmisljas o onome sto dolazi.. Ta agonija ti onda povecava patnju...
A isto tako jedna od najgorih smrti moze biti i neka teska bolest.. Kada znas da nema izlijecenja a neznas kad ces umrijeti..
KAda covjek dobije sve kraste po tijelu od lezanja i cim se pomjeri krvari... a takvo stanje se otegne mjesec, dva pa i godinu... Tesko za izdrzati..
Kada budem umirao.. neka bude i bolno ali neka bude kratko...
Ubistvo, ako se odma umre i nije strasno.. ali recimo, tuce do smrti, utapanje, gusenje, ziv zakopan, i slicno.. to je najgore.. jer imas vremena da razmisljas o onome sto dolazi.. Ta agonija ti onda povecava patnju...
A isto tako jedna od najgorih smrti moze biti i neka teska bolest.. Kada znas da nema izlijecenja a neznas kad ces umrijeti..
KAda covjek dobije sve kraste po tijelu od lezanja i cim se pomjeri krvari... a takvo stanje se otegne mjesec, dva pa i godinu... Tesko za izdrzati..
Kada budem umirao.. neka bude i bolno ali neka bude kratko...
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Evo u Tuzli nedavno je ubijena djevojka(imala je samo 19 godina)
Dobila je tri,cetiri udarca nekim predmetom,a poslije toga bila izbodena cak 50 puta nozem
-strasna smrt!
Dobila je tri,cetiri udarca nekim predmetom,a poslije toga bila izbodena cak 50 puta nozem

mislim da je utapanje jedna od gorih smrti za mene
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe