Zahvaljujem.
Citajuci Butterfly na temi Sta vas nasmijalo, alarm mi se u glavi upali :stupid: "Jel, a ... fol te ne brine gdje ti je omiljeni prsten .. preci forum, a ?? :stupid:
aaaaaa ... preznojih se od muke i glava me zabolje ... iste sekunde rijesih poci u trazenje istog. To sam sinoc jos sebi bila k'o favorit obavezu zacrtala, al, nesta se vec naslo, fol prece, pa sam smetnula s uma.
Prekjuce jos, zbog röntgenskog snimanja, skidoh nakit i ostavih vec negdje u torbu (a dzepoooovaaaa, ajjj) ... mislim: dobro je, ev' torba tu, ne moram ustajati iza compa - sekundica i et, prsten na ruci ... pa rovi, pa rovi, pa roviiiiiiiiii ... nema :stupid:
Nista, skacem iza compa a sve mi se nesvijesti od muke - pravac, mjesto gdje drzim meni drazi nakit koji najcesce nosim ... dvije zdjelice (a u onoj kutijici nije, garant).
Aha, kad sam' ono krene , ccc
Plaseci se razocarenja, sta cu, pruzam drhtavu vec ruku ka zdjelici ... bacam pogled i svasta nesta vidim ... mog omiljenog prstena nema :stupid:
Zadnja jos nada ... druga ta zdjelica ... al', hajd' stisni pa pogledaj ako smijes

Sta cu ... di ne smijem ... kad ono, mmm ...

I, eto, eF ga na sigurnom

Zakljucak - a smjela sam se zakleti da mi je i taj prsten bio na ruci prekjuce. :baa:

Pricajmo i na temu ove vrste stresnih nam momenata ... nestaju stvari tek tako ... dok se okrenes, nesta sto ti stalno treba a sto je bilo tu, vec vise nije tu ... kako reagujes ... rondas li sta trazeci