dare__71 je napisao/la:hajd sada ja bezobrazan pa pitam "na ponudu"probisvjet je napisao/la: pristajem ...
oooo ouiiiii ...

dare__71 je napisao/la:hajd sada ja bezobrazan pa pitam "na ponudu"probisvjet je napisao/la: pristajem ...
dare__71 je napisao/la:ev sada bi trebali preci na muvanje temu ,jel to potvrda ili si se lupila po prstu(oooo ouiiiii .)
dare__71 je napisao/la:e sada ni muvanje ovo nemoze pokriti,tek mozda kakav grmic ili sumica
Jel se i tebi radi ono u ono , haindeks je napisao/la:hej ljubavi u dalekom graduuuuuuu,cuvaj mi se da te ne ukradu
jesam to ja tvoja ljubav?mrki62 je napisao/la:Jel se i tebi radi ono u ono , haindeks je napisao/la:hej ljubavi u dalekom graduuuuuuu,cuvaj mi se da te ne ukradu
Kad zasvrbi , ne bira se baÅ¡ puno - s kim ćeÅ¡ se ÄÂeÅ¡atindeks je napisao/la:jesam to ja tvoja ljubav?mrki62 je napisao/la:Jel se i tebi radi ono u ono , haindeks je napisao/la:hej ljubavi u dalekom graduuuuuuu,cuvaj mi se da te ne ukradu
Znao sam ja da je tebi zagustiloindeks je napisao/la:e jebi ga sad
@mrki promjenis li imidz ima da zakuhamo :mrgreen:mrki62 je napisao/la:Znao sam ja da je tebi zagustiloindeks je napisao/la:e jebi ga sad