Ni za lijeka je tu nema ... nema nista sto bih ja da imatajfun je napisao/la:bas mi zao im-ex,moje sazaljenje,svi smo tako slicno izpatili....da nije neka rena blizu bila?
=D> jako dobro receno ... ispravno :mir:tajfun je napisao/la:
im-ex ..rezerva je zakon...nemos sebe vise usrecit nego da si predhodno
mislio na sebema dodje ti kao poklon.
muzu ti sve pohvale,nebi ja zvao kamoli se vratio zbog cigara
Daj nam organizuj takmicenje dzemka al ja garantujem da bi bio u finaluvidovita_dzemila je napisao/la:tu niko ne može s mojim bratom. on je prvak u gubljenju upaljaÄÂa. mislim da drži i svjetski rekord
paparaci je napisao/la:ne gubim ih vala, jer ih i ne upotrebljavam tj. ne pusim![]()
ali zato kisobrane gubim![]()
dok kisa pada, dobro je. cim prestane, tako i ja zaboravim da sam imao kisobran sa sobom![]()
ako se ne varam, stari mi ima taj problem sa upaljacima. skoro uvijek kad izadje iz kuce, vrati se bRez upaljaca
maida_20 je napisao/la:paparaci je napisao/la:ne gubim ih vala, jer ih i ne upotrebljavam tj. ne pusim
ali zato kisobrane gubim
dok kisa pada, dobro je. cim prestane, tako i ja zaboravim da sam imao kisobran sa sobom
ako se ne varam, stari mi ima taj problem sa upaljacima. skoro uvijek kad izadje iz kuce, vrati se bRez upaljaca![]()
ni meni se kišobrana ne može nakupovati,sijem ih ko luda
![]()
A upaljaÄÂe mama gubi...ne znam da ih koliko ima...meni ne trebaju izuzev kada moram odložiti vatru...a onda je belaj,nigjde upaljaÄÂa...naÄ‘em ja nijih deset ali ni jedan ne valja...onda spajam dva i jedva nekako se snaÄ‘em