upalite youtube.....i ja gledam momentalno....spot
Sido....Herz......Rijeci nisu vazne ....mozete iskljuciti zvuk...Nije vazno kako se to i zasto desi...ali prevara je ipak....
Covjece ovo je tvoja zena....dok si ti na poslu ..ili mozda na putu....ona je ovdje...
pogledaj je.....
Zeno...ti si ga sredila ispeglala..dotjerala ...pitas se gdje li je sada...evo ga tu je..pogledaj....
Kada se postavite u takvu situaciju...kao gledalac...mozete dati pravi odgovor...Sta bih uradili da vas prevari...i dali bih njoj /njemu mogli oprostiti...
Ja sam po ovoj temi i jos jednoj slicno dala odgovor.....
Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
- probisvjet
- Ucesnik diskusija
Re: Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
zamolila bi ga da promijeni posteljinu ..
I da se tuširaprobisvjet je napisao/la: zamolila bi ga da promijeni posteljinu ..

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- irish_clover
- Pocetnik
baš to!gogi_32 je napisao/la:Sasvim cool,,,,pokupila svoje stvari i otisla,,,,,!!!!!!
jer za mene je to cist dokaz da on nije za mene dostojan.!

kada god gledam.....
SIDO...Herz...slikoviti prikaz jedne klasicne prevare...meni se povraca...vjeruj te ....
Najvece ponizenje sto moze jedna zena dozivjeti od svog muza.....Sto je najgore zena zadnja sazna za tako nesto.....da nije zalosno bilo bi smijesno....
Nebih se mogla vise nikada dijeliti krevet sa njim....
Nema tu pomirenja....
moja konacna..... ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
SIDO...Herz...slikoviti prikaz jedne klasicne prevare...meni se povraca...vjeruj te ....
Najvece ponizenje sto moze jedna zena dozivjeti od svog muza.....Sto je najgore zena zadnja sazna za tako nesto.....da nije zalosno bilo bi smijesno....
Nebih se mogla vise nikada dijeliti krevet sa njim....
Nema tu pomirenja....
![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Pošteno pa ko koga zayebe , hadojbinica je napisao/la:vratila istom mjerom, ali ne sa istom osobob hahahahaha![]()

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Znam za jednu pricu kada je zena (ni prva ni posljednja) koja je imala dvoje djece prevarila muza, a on je ubio, a da je nije prstom takao, evo kako: saznao je da ga vara tako sto je dobio slike od anonimne osobe, dosao kuci, pozvao njene roditelje i blizu rodbinu i uz kafu im pokazao slike...zena sutradan izvrsila samoubistvo...
ne znam sta da kazem na ovu temu, da saznam da me prevario, samo bih mu rekla"dobro dosao u klub,,,,"![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
ne znam sta da kazem na ovu temu, da saznam da me prevario, samo bih mu rekla"dobro dosao u klub,,,,"
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
uh teÅ¡ka tema ne znam kako bih reagovala, naroÄÂito ako bih tada imala djece.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...