Da li ste stidljivi
Re: Da li ste stidljivi
Ja sam haman ovdje najstidniji 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ne mogu ja to ,................ ja sam stidljivhypnose je napisao/la: :mrgreen: izvini de prdni sam....:mrgreen:

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

AH-a..
jesam iz pochetka, ono prvi put, al vech drugi put sam opushtenija :mrgreen:

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Ja sam tolko stidljiva da nikad skoro ne priÄÂam s ljudima..pogotovo ako ih nezna,ko npr.na netu...Meni je to katastrofa 

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
I mene je stid - odkad sam tebe upoznaobelly_dancer je napisao/la:Ja sam tolko stidljiva da nikad skoro ne priÄÂam s ljudima..pogotovo ako ih nezna,ko npr.na netu...Meni je to katastrofa

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
mene je stid mene same :mrgreen: nemoj priÄÂat samnom stidim semrki62 je napisao/la:I mene je stid - odkad sam tebe upoznaobelly_dancer je napisao/la:Ja sam tolko stidljiva da nikad skoro ne priÄÂam s ljudima..pogotovo ako ih nezna,ko npr.na netu...Meni je to katastrofa

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
Hmmm....dobro je, nisam jedna koja se stidi :mrgreen:
kad bi me neko tko me dobro poznaje opisivao ...mislim da tu rijec ( stidna )ni u snu nebi pomenuo :mrgreen: :mrgreen:
Da jesam...a mislim da to i nije losa osobina....
Ma kakvi.....vrlina je to velika bre!! 

nisam stidna, cak stavise...