I ima razne mogucnosti od obicnog chata, pa do video i audio chata.. znaci ako osobe imaju camere i mikrofon,.. mogu da pricaju gledajuci jedno drugo.. pa tako izgleda kao da sjedite skupa.. .
evo i slikicu...

ma sta bi mi bez naseg puza :mrgreen:BijesanPuz je napisao/la:nema na cemu... tu sam uvijek da pomognem objasnim.. i nacrtam ako trebahehe
![]()
vidovita_dzemila je napisao/la:može li se ikako blokirati da od nekog ne dolaze mailovi. mislim, da mi ne dolaze reklame od nekih TV buddy i Tagged. ne znam otkud to
paparaci je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:može li se ikako blokirati da od nekog ne dolaze mailovi. mislim, da mi ne dolaze reklame od nekih TV buddy i Tagged. ne znam otkud to
pa imas opciju da ocijenis svaki mail da li je "siguran" ili "nesiguran". ukoliko ga ocijenis kao "nesiguran", biva blokiran. te opcije mozes vidjeti kad se prijavis na hotmail i kad si na pregledu mailova. kod svakog mail-a kojeg otvoris gore u glavi tj. na vrhu gdje pise ko ti je poslao mail i kad - stoje te dvije opcije.