Misao dana :
Re: Misao dana :
Za neke misli dana ..mozda je i kasno...
Protkaj svoj zivot s ljubavlju....jer za ljubav nikada nije kasno....
Protkaj svoj zivot s ljubavlju....jer za ljubav nikada nije kasno....
Dali ste gledali reklamu za papirne kuhinjske rubcice....
Ono u kuhinji zena sprema cisti..a muz uzima kecep i slucajno prska po frizideru sa njim...
Ona uzima rupcic i brise kecep i muza zajedno...Caroban rupcic...
Kako bih dobro bilo da zaista neko proizvede takve carobne rupcice...da se moze obrisati sve oni i ono ruzno sto vas okruzuje....
Ono u kuhinji zena sprema cisti..a muz uzima kecep i slucajno prska po frizideru sa njim...
Ona uzima rupcic i brise kecep i muza zajedno...Caroban rupcic...

Kako bih dobro bilo da zaista neko proizvede takve carobne rupcice...da se moze obrisati sve oni i ono ruzno sto vas okruzuje....

"Ženska vidi duboko, muški vidimo daleko.
Nama muškarcima je svijet srce - ženskoj je srce svijet."
Nama muškarcima je svijet srce - ženskoj je srce svijet."

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Smij se i onda kada bih plakao...pokrij ono sto ti srce skriva ,jer bolje je i tako ,pred ovim svijetom, koji u tudjim bolima uziva...
Hallo Mrki.....kako si..

Hallo Mrki.....kako si..

kad negdje ides prvo ponesi punjac za mobitel.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Kada imas problem i kada vam je tesko...pogledajte u nebo,nebo ce vam pomoci....
LJUBAV OD ODSUTNIH PRAVI PRISUTNE 

Ljubav je u nama...oko nas je onoliko koliko mi zracima svojim dosezemo....
Osveta je prvi znak slabosti....Koliko ste Vi slabi....ßßß......dokle doseze vasa osveta.....
Do sada nisam znala...Sokirana sam......

Do sada nisam znala...Sokirana sam......

Svaku noc svodi saldo...dali si koga uvredio..ili prevario...ili slagao...nemoj traziti oprost samo od boga ...nego I od ljudi kojima si to nacinio....
Rusiti neciji zivot i snove....pitajte se dali imate moralno ili zakonito pravo na to..???
Rusiti neciji zivot i snove....pitajte se dali imate moralno ili zakonito pravo na to..???