Sta vam danas nije bilo po volji?
- probisvjet
- Ucesnik diskusija
Re: Sta vam danas nije bilo po volji?
sto sam morala u 5 ujutro ustati 

moj sef...posle dana,mjeseci i godina on bas danas dosao,al malo me smirio cinjenicom da ga necu skoro vidjeti 

- _ramayana_
- Hronicar foruma
ovo ruzno vrijeme i nista od popodnevene kafice uz malo sunca 

Bas tako Ramayana..._RAMAYANA_ je napisao/la:ovo ruzno vrijeme i nista od popodnevene kafice uz malo sunca

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
u 2 ujutro sam se morala probudit da popijem jedan jako bljutav ljek i onda nisam mogla spavat pa sam neka kisela cjeli dan veÄ 

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
usliko me radar .....prebrzo vozila

ej sinoc ja spavam...kao odjednom s ulice se zacuje pikamer...protrljam oci i velim, pa nije valjda da je vec jutro???, uzmem mob a tamo 03:41...nista mi nije bilo jasno
ali brzo se sabrah i nazvah 92, halo policija jeli moguce da se moze pikamerisati u 03:41, jel se to zove mozda remecenje javnog reda i mira??? Ma gdje, gospodo? Sad cemo nekog poslati...tamburali su jos 10 minuta i nakon toga nestadose
hebiga...nikako zaspat sljedecih sat vremena
ali brzo se sabrah i nazvah 92, halo policija jeli moguce da se moze pikamerisati u 03:41, jel se to zove mozda remecenje javnog reda i mira??? Ma gdje, gospodo? Sad cemo nekog poslati...tamburali su jos 10 minuta i nakon toga nestadose
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- zapisnicar
- Zvijezda foruma
tako ti ometas radni narod i izgradnju tvoje lijepesabinaX je napisao/la:ej sinoc ja spavam...kao odjednom s ulice se zacuje pikamer...protrljam oci i velim, pa nije valjda da je vec jutro???, uzmem mob a tamo 03:41...nista mi nije bilo jasno
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
ma daj ja se bas ponadala, rekoh vidi kako fino da su poceli raditi nocu da danju ne bude guzve po cesti...a kad tamo, ej...neki covjek poceo urlati ko lud...ma mislim, ljudi rade, kako ces nenaspavan na posao
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- zapisnicar
- Zvijezda foruma
ok, sory, ispricavam se ak je to taksabinaX je napisao/la:ma daj ja se bas ponadala, rekoh vidi kako fino da su poceli raditi nocu da danju ne bude guzve po cesti...a kad tamo, ej...neki covjek poceo urlati ko lud...ma mislim, ljudi rade, kako ces nenaspavan na posao
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ma tek ima da mi bude...
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
nije mi dan krenuo dobro
..
prvo.. pola sata sam cistio auto od leda.. jedva ocistio... .al ajd nije neki problem
i dodjem na posao sjedim. kad eto postara.. .vidim za mene nesto.. I odma kontam sta je.. kad ce on.. vjerovatno kazna.. Otvaram... bas kazna.. 40 KM za pogresno parkiranje i jos plus 2 KM za slike sto su mi auto uslikali.. Reko bas fino..
A ja se zaustavio ispred poste na par minuta samo da racun uplatim ..i u tih par minuta me lijepo uslikali.. i poslali kaznu postom... bem im...

prvo.. pola sata sam cistio auto od leda.. jedva ocistio... .al ajd nije neki problem
i dodjem na posao sjedim. kad eto postara.. .vidim za mene nesto.. I odma kontam sta je.. kad ce on.. vjerovatno kazna.. Otvaram... bas kazna.. 40 KM za pogresno parkiranje i jos plus 2 KM za slike sto su mi auto uslikali.. Reko bas fino..
A ja se zaustavio ispred poste na par minuta samo da racun uplatim ..i u tih par minuta me lijepo uslikali.. i poslali kaznu postom... bem im...
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci