hajmo kolacici ovdje se upisite

Hvala "ANDJELE CUVARU"!vidovita_dzemila je napisao/la:nikad nije kasno![]()
kao što nije kasno ni to da ti poželim dobrodošlicu
DobrodoÅ¡lica i od mene,i sve pohvale za post na temi "OÄÂevi na porodjaju".odysseus je napisao/la:Ja se izvinjavam da se nisam prije ovdje upisao,ali to je zbog toga sto je FORUM stvarno dobro uradjen i uredjen,pa neznam odakle prije da pocnem!U svakom slucaju imate pozdrave i moju podrsku(je da je to nista,ali lijepo zvuci j....)!Nadam se da cemo se lijepo druziti!
Bolje VAS nasli!IM_ex je napisao/la:Novajlije ... dobro dosli
Hvala VORNI,nadam se da te mogu tako zvati?A sto se tice teme,majke mi to je tako tesko opisati rijecima!Ja sam prvo dijete dobio sa 32godine,zreo,zeljan familije i sigurnosti koju ona pruza,tako da sam porode stvarno jako intezivnodozivio!vornevljev je napisao/la:DobrodoÅ¡lica i od mene,i sve pohvale za post na temi "OÄÂevi na porodjaju".odysseus je napisao/la:Ja se izvinjavam da se nisam prije ovdje upisao,ali to je zbog toga sto je FORUM stvarno dobro uradjen i uredjen,pa neznam odakle prije da pocnem!U svakom slucaju imate pozdrave i moju podrsku(je da je to nista,ali lijepo zvuci j....)!Nadam se da cemo se lijepo druziti!
Naravno da me možeÅ¡ tako zvati,nemaÅ¡ beda.odysseus je napisao/la:Hvala VORNI,nadam se da te mogu tako zvati?A sto se tice teme,majke mi to je tako tesko opisati rijecima!Ja sam prvo dijete dobio sa 32godine,zreo,zeljan familije i sigurnosti koju ona pruza,tako da sam porode stvarno jako intezivnodozivio!vornevljev je napisao/la:DobrodoÅ¡lica i od mene,i sve pohvale za post na temi "OÄÂevi na porodjaju".odysseus je napisao/la:Ja se izvinjavam da se nisam prije ovdje upisao,ali to je zbog toga sto je FORUM stvarno dobro uradjen i uredjen,pa neznam odakle prije da pocnem!U svakom slucaju imate pozdrave i moju podrsku(je da je to nista,ali lijepo zvuci j....)!Nadam se da cemo se lijepo druziti!