upadohpapaya je napisao/la:meni pisao neko, djesi ljepotooooooooo (a nigjde moje slike)

upadohpapaya je napisao/la:meni pisao neko, djesi ljepotooooooooo (a nigjde moje slike)
ja se sad ovom smijem ko luda....jadan ne zna sta ga ceka ako ga hypnose treba uzeti...siroce, posvoji ga hypnose :mrgreen:hypnose je napisao/la:Danas oko podne stize mi pp pise:
- srce mozes li me uzeti nekako tamo.....bicemo bliski dobri prijatelji...
osta ganuta jadan nema pojma da mi je slaba kicma ....pa kako da ga uzmem... :mrgreen:
nije umjesno da spominjem ime pocinje sa t......i
u pravoj sam dilemi ...pitacu kad moj stigne kuci ...sta misli
da ga uzmem ili neuzmem.....uh ...biti ili ne biti...pitanj je sad
Zdravo gospodine laff ja sam procitao da ste vi ovje glavni I ja imam jedan veliki problem
uvjek kad da hoce haman da udzem u unajchat nemere otvori se neko prozorce i kazemi oko java pop up blocker ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga znasi molimte pomoci jako mi je to vazno valjat cu i ja tebi bogomi hvala mnogo
LAFF je napisao/la:Jedan email.....
citat:Zdravo gospodine laff ja sam procitao da ste vi ovje glavni I ja imam jedan veliki problem
uvjek kad da hoce haman da udzem u unajchat nemere otvori se neko prozorce i kazemi oko java pop up blocker ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga znasi molimte pomoci jako mi je to vazno valjat cu i ja tebi bogomi hvala mnogo![]()
Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću đecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
Mora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!LAFF je napisao/la:Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću Ä‘ecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
Ovaj dio najjaÄÂi!LAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga
vornevljev je napisao/la:Mora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!LAFF je napisao/la:Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću Ä‘ecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
Ovaj dio najjaÄÂi!LAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga
Ma da upravo tako a dok smo se skontali koju verziju Windowsa ima aaaaa hujMora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!
Prepostavljam da turiti znaci staviti jel tako a i meni je to najjaceLAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga